Erdinç Gülener: 3 Kez Yazı-tura Attım, Oyuncu Olmaya Karar Verdim - Son Dakika
Magazin

Erdinç Gülener: 3 Kez Yazı-tura Attım, Oyuncu Olmaya Karar Verdim

Erdinç Gülener: 3 Kez Yazı-tura Attım, Oyuncu Olmaya Karar Verdim

Erdinç Gülener, tesadüf sonucu arkadaşı ile gittiği tiyatroyu sevdiğini, oyuncu olmak konusunda kararsız kalınca 3 kez yazı-tura atarak karar verdiğini söyledi.

15.12.2015 09:59  Güncelleme: 12:38

ATV'de yayınlanan "Kertenkele" dizisinde oynayan Erdinç Gülener, tesadüf sonucu arkadaşı ile gittiği tiyatroyu sevdiğini, oyunculuğa yönelme konusunda kararsız kalınca 3 kez yazı-tura atarak karar verdiğini belirtti. Gülener, drama oynamanın, komediden daha kolay olduğunu anlattı.

"KARARSIZ KALDIĞIMDA YAZI TURAYA BAŞVURUYORUM"

Son dönemde Arap hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Erdinç Gülener, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında soruları yanıtladı. İnternet sitesi de büyük ilgi gören Erdinç Gülener, dizi çekimlerinin İstanbul Sarıyer'de arkalarında Karadeniz'i gören Garipçe köyünde yapıldığını anlatırken "Dizide başkomiseri canlandırıyorum. Kertenkele'yi yakalamaya çalışıyoruz." dedi. Lisedeyken bir arkadaşı ile gittiği tiyatroda çalışmayı görünce oyunculuğa özendiğini anlatan Gülener, "Arkadaşımla başlayalım dedim. Bu önerimi gerçekleştirmek için yazı tura atmayı önerdim. Üçünde de 'yazı' gelince oyunculuğa yöneldim. Kararsız olduğum zamanlarda yazı turaya başvuruyorum." dedi.

"DRAMA OYNAMAK DAHA KOLAY"

Erdinç Gülener, bir soru üzerine herkesin günlük yaşamında benzer duygularla karşılaştığı için drama rollerini daha kolay bulduğunu söyledi. Gülener, "Komedide karşıdaki oyuncunun yaptığı espriyi alıp daha da parlatarak geri göndermek zorundasınız. Bunu ayarlamak zordur." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Erdinç Gülener: 3 Kez Yazı-tura Attım, Oyuncu Olmaya Karar Verdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ejderin öpücüğü: Yerin dibine batsin baskanlik sisteminiz ülke elden gidiyor kör ittihatçılar 4 7 Yanıtla

Advertisement