Esra Erol'da Damat Adayının Sözü Stüdyoda Buz Kestirdi - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'da Damat Adayının Sözü Stüdyoda Buz Kestirdi

İzdivaç programında, Dürdane Hanım ile Sefa Bey arasında gergin anlar yaşandı. Damat adayı Sefa Bey, gelin adayına "Ne zaman insan olursunuz" sözü stüdyoyu buz kestirdi.

12.02.2015 11:37  Güncelleme: 11:53

Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la adlı izdivaç programının dünkü bölümüne gelin adayı Dürdane Hanım ile damat adayı Sefa Bey arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

STÜDYO BUZ KESTİ

Esra Erol'la'da gelin adayı Dürdane Hanım ile damat adayı Sefa Bey arasında gergin anlar yaşandı. Sefa Bey'in Dürdane Hanım'a ettiği hakaret Esra Erol'u şoke etti.

Sefa Bey'in Dürdane Hanım'a, "Ben sadece kendisine şunu soruyorum; siz saat kaç gibi tekrar insan olursunuz?" demesi üzerine stüdyo buz kesti. Dürdane Hanım, "Bu nasıl bir laf" derken şaşkına dönen Esra Erol, "Çok ayıp ama Sefa ağabey lütfen" diye tepki gösterdi.

GERGİNLİK BİTMEDİ

"Siz çok terbiyesizce konuşuyorsunuz" diyen Dürdane Hanım'a Sefa Bey, "Laflarınıza dikkat edin" diye karşılık verdi. Bunun üzerine Dürdane Hanım, "Karşınızda bir bayan var, siz dikkat edin" şeklinde çıkıştı.

Esra Erol\'da Damat Adayının Sözü Stüdyoda Buz Kestirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Esra Erol'da Damat Adayının Sözü Stüdyoda Buz Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • bay doğru: 3 gün önce oldu bu. Neyse dayayın gitsin. Yeniymiş gibi izlesinler. Güzel mantık 22 3 Yanıtla
  • snat: DÜRDANE SEN NE ZAMAN HANIMEFENDİ OLDUN 15 0 Yanıtla
  • Gül: Sefa beye katılıyorum 13 1 Yanıtla
  • Erciyes: Esra erol seda sayan kim kardashian simdi kangal kurt arda turan bikmadinizmi boyle luzumsuz haberleri vermeyi 9 1 Yanıtla
  • vay halimize: boş işler müdürlüğü'ne hoş geldiniz. gereksiz muhabbetler ve seviyesini kaybetmiş insanlar birimlerimizde çalışan elemanlarımız şu anda doludur. beklettiğimiz için özür dileriz. 10 0 Yanıtla

Advertisement