Evlilik İtirafı! 'düşük Segment' Çıkışı Tartışma Yarattı - Son Dakika
Magazin

Evlilik İtirafı! 'düşük Segment' Çıkışı Tartışma Yarattı

Evlilik İtirafı! 'düşük Segment' Çıkışı Tartışma Yarattı

Sanatçı Züleyha Ortak, önceki gün City's Nişantaşı çıkışı görüntülendi. 'Züleyha ile Sınırsız Ezgiler' adlı programı sunan sanatçı, özel hayat açıklamasında bulundu. Züleyha Ortak, "Evlenmeyi düşünmüyorum. Hem kendimden daha düşük segmentte birini istemem" diyerek dikkat çekti. İşte detaylar...

26.10.2022 12:36  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Gülşen'in sahne şovunu ve kıyafetlerini eleştiren Züleyha Ortak, "O dönem yanlış anlaşıldım. Ben nereye gidiyorsam ona göre giyiniyorum. Ben Züleyha'yım, kendimce bir yorum yaptım. Gülşen o dönem şov yapıyordu ve ben lafımın arakasındayım.

O konuşması ve yaşadıkları talihsizlikti. Sahne kıyafetleri konusunda da ben o kadar cesur olamam" dedi.

"ÇEVREMDE EVLİ OLUP MUTLU OLAN TEK BİR KİŞİ BİLE YOK"

Teoman'ın, "Evlilik benden geçti, bekar olmak daha güzel" sözlerine ilişkin konuşan Züleyha Ortak, "Sonuna kadar haklı ellerinden öpüyorum. Şu an herkes sıkıntılı. Benim çevremde evli olup mutlu olan bir tek kişi bilmiyorum. Pandemiden sonra mutlu olmayanlarda mutluymuş gibi yapıyor. Bu çocuklar için çok tehlikeli" ifadelerini kullandı.

"EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM"

Sözlerini sürdüren Ortak, "Bekar olarak çok mutluyum. Hiç kimseyi de hayatımda istemiyorum. Evlenmeyi de düşünmüyorum. Evlilik için aşk yetmez. Uyum lazım aynı eşdeğerde olmak lazım. Ben kendimden daha düşük segmentte birini de istemem" açıklamasında bulundu.

"BİRİNE BAKMAK İSTEMEM"

Ünlü sanatçı, "Bu zamana kadar hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Bu saatten sonra birine bakmak istemem. Bu kimsenin zoruna gitmesin" diyerek sözlerini noktaladı.

ZÜLEYHA KİMDİR?

Zu¨leyha Ortak, 1987'de I·stanbul'da dogˆdu ve Tu¨rkc¸e, Zazaca ve Ku¨rtc¸e olmak u¨zere u¨c¸ dilin konus¸uldugˆu bir ailede yetis¸ti. Kariyerine bir halk mu¨zigˆi solisti olarak bas¸lamıs¸ olsa da bundan c¸ok o¨nce Marmara U¨niversitesi Bu¨ro Yo¨netimi ve Yo¨netici Asistanlıgˆı bo¨lu¨mu¨nde okurken, bir yandan hem yarı zamanlı konservatuarda mu¨zik egˆitimi almıs¸ hem de ilk ustası Zu¨lfu¨ Livaneli'nin yanında asistanlık yapmaya bas¸lamıs¸tır.

Asistanlıgˆı sırasında yanında bir kac¸ tu¨rku¨ so¨yledigˆi Livaneli, Zu¨leyha' nın mu¨zigˆe olan ilgisini ve sesindeki farklı tonu hemen fark etmis¸ ve Cemil Topuzlu sahnesinde kendisine yer vermis¸tir. Zu¨leyha' nın Ku¨rtc¸e seslendirdigˆi Yigˆidim Aslanım s¸arkısının videosu youtube' da 100 bin den fazla izlenmis¸tir ve Zu¨leyha bu olumlu tepkilerle mu¨zik kariyerine profesyonel olarak bas¸lama kararı almıs¸tır.

2012 yaz do¨neminde Habertu¨rk TV ekranında 'Mu¨zik Evi' adlı bir program hazırlayıp sundu. Tv programları mu¨zik kariyerini bitirmesine engel olmadı ve ardından u¨c¸u¨ncu¨ albu¨mu¨ 'Gelin Kınası ile Anadolu'nun en sevilen kına ve du¨gˆu¨n tu¨rku¨lerini bas¸ta Tu¨rkc¸e olmak u¨zere farklı dillerde yorumladıgˆı, Kalan Mu¨zik etiketiyle mu¨zikseverlerin begˆenisine sundu. Betu¨l Soysal Bozdogˆan'ın hazırladıgˆı Yeni Tu¨rkiye'nin Kadınları kitabında, mu¨zik yolculuğundaki mu¨cadelesini anlattıgˆı ses getiren ro¨portajıyla yer aldı.

2015 Eylu¨l do¨neminde Tu¨rkiye' nin en c¸ok izlenen sabah programlarından biri olan ve TRT1 ekranlarında yayınlanan I·yi Fikir programını sunan Zu¨leyha, haftanın 4 gu¨nu¨ her sabah 3 saatlik yayınla izleyenlerin kars¸ısına c¸ıktı. Bu program kendisine hem TV tecru¨besini pekis¸tirme hem de hayranları ile direk bir iletis¸im kurabilme s¸ansı tanıdı.

Bunların yanında Zu¨leyha, Go¨ksel Baktagir yo¨netmenligˆindeki '7 Cihan Kadınları' adlı etnik mu¨zik grubunun da bir u¨yesi olarak hem grubuyla, hem de solo c¸es¸itli festivaller ve ku¨ltu¨r sanat organizasyonlarında konserler vermeye devam etmektedir.

Züleyha,TRT Müzik'te 'Züleyha ile Sınırsız Ezgiler' adlı programı sunmaktadır.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Evlilik İtirafı! 'düşük Segment' Çıkışı Tartışma Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement