Fatih Ürek ile Kuşum Aydın Barıştı - Son Dakika
Magazin

Fatih Ürek ile Kuşum Aydın Barıştı

Fatih Ürek ile Kuşum Aydın Barıştı

Eski Manken Ve Oryantal Bilun Dohmen'in Süpriz Doğum Günü Partisi, Bir Kırgınlığın Sona Ermesini Sağladı.

26.08.2010 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski manken ve oryantal Bilun Dohmen'in süpriz doğum günü partisi, bir kırgınlığın sona ermesini sağladı. Uzun süredir konuşmayan Fatih Ürek ile Kuşum Aydın, barışarak gece boyunca şakalaştı.

Bodrum'un tanınmış simalarından olan ve sahneye adım attığında pek çok oryantale rakip gösterilen Bilun Dohmen, bir süredir yaşadığı Almanya'dan Türkiye'ye döndü. Ünlü oryantalin 41'inci yaşgünü için sanatçı dostları sürpriz bir parti hazırladı.

Ortakent-Yahşi beldesindeki Müsgebi Restoran'da düzenlenen partiye, Akrep Nalan, Savaş Ay, Kuşum Aydın (Aydın Uğurlular), Fatih Ürek, Ferdi Özbeğen, Ahu Tuğba, Merve Sökmen ve Ertan Ertaş katıldı. Gecede uzun bir süredir dargın olan ve karşılaştıkları mekanlarda birbirleriyle konuşmayan Fatih Ürek ile Kuşum Aydın barıştı ve gece boyunca şakalaştı. Gazeteci Savaş Ay ile sinema yıldızı Ahu Tuğba'nın da bol bol dans ettikleri görüldü.

Gecede mini beyaz elbisesi ve şıklığı ile dikkat çeken Dohmen, 41'inci yaş gününü dostlarının hazırladığı sürpriz parti ile kutlamaktan mutlu olduğunu belirterek, "Uzun süredir yurt dışındaydım ama artık Bodrum'da dostlarımla birlikte yaşayacağım" dedi.

Nilüfer KANDIRMIŞ - MUĞLA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Fatih Ürek ile Kuşum Aydın Barıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement