Selin Ciğerci, Merve Boluğur'un Düğününe Sevgilisiyle Geldi! - Son Dakika
Magazin

Selin Ciğerci, Merve Boluğur'un Düğününe Sevgilisiyle Geldi!

Selin Ciğerci, Merve Boluğur\'un Düğününe Sevgilisiyle Geldi!

Go¨khan C¸ıra ile ikinci evliligˆini geçtiğimiz aylarda noktalayan Selin Ciğerci, Merve Boluğur-Mert Aydın çiftinin du¨gˆu¨nu¨nde yeni erkek arkadaşıyla boy gösterdi. İşte Ciğerci'nin yeni erkek arkadaşı...

04.10.2022 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökhan Çıra tarafından aldatıldığı iddia edilen Selin Ciğerci, özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Ciğerci, Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın düğününe erkek arkadaşıyla katıldı.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Selin Ciğerci ve yeni sevgilisinin Merve Boluğur'un düğününde el ele olması dikkat çekti.

Selin Ciğerci, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

"ARKADAŞIM YA DA TANIMAYA ÇALIŞIYORUM"

Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde "Hayatında biri var mı?" sorusuna "Yok aşkım ama biri ile yemekte orada burada foto görürseniz bilin ki arkadaşım ya da tanımaya çalışıyorum" yanıtını vermişti.

SELİN CİĞERCİ İLE GÖKHAN ÇIRA NEDEN BOŞANMIŞTI?

Selin Ciğerci, 2019 yılında evlendiği Gökhan Çıra'dan Eylül 2021'de boşandı.

Gökhan Çıra eşinden severek boşandığını söyleyerek "Neden boşandınız?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Severek boşandık. Biz sürekli iş, ev her yerde beraberiz. Aşırı kıskançlık girdi işin içine. Dostça ayrıldık. Ben başlarda o sonlarda çok kıskançtı. Düşman değiliz. İşte konuşuyoruz. Yeni olduğu için çok zor değil ama ileride zor olabilir. Boşanınca annem beni eve almadı. Kısmet. Belki tekrar evleniriz. Her şeyin hayırlısı."

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra geçtiğimiz aylarda ilişkilerine bir şans daha verdiğini duyurmuştu. Ancak ikili 2022'de ikinci kez boşandı.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci Çıra (d. 4 Nisan 1984), Türk İnternet ünlüsü, şarkıcı ve iş insanı. Ciğerci, 2017'lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalışmaktadır.

Selin Ciğerci, İstanbul'da 1984 yılında muhafazakar bir ailede doğdu. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir anneye sahip Ciğerci'nin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar. Ciğerci, "Okan Ünsal" takma ismini kullanarak Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır.

Kendine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır.

SELİN CİĞERCİ ÖZEL HAYATI

Ciğerci, 28 Ekim 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Ciğerci'nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı olan Demet Akalın yaptı. Ciğerci, bir transseksüeldir. Ciğerci, 10 Eylül 2021 tarihinde Gökhan Çıra ile aralarında çeşitli fikir ayrılıkları olduğu gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşanmıştır.

5 Ocak 2022'de çıkan haberlerde Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın barıştığı bildirildi.Çift, yeniden 16 Mayıs 2022 tarihinde evlendi. Çift, yaz aylarında bir kez daha boşandı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Selin Ciğerci, Merve Boluğur'un Düğününe Sevgilisiyle Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement