Boşanan Cemile'nin, "Tazminat için kredi çekmesin, ben tazminat istemiyorum" sözleri Esra Erol'u ağlattı - Son Dakika
Magazin

Boşanan Cemile'nin, "Tazminat için kredi çekmesin, ben tazminat istemiyorum" sözleri Esra Erol'u ağlattı

Görücü usulü evlendiği eşinden boşanmak için Esra Erol'un programına katılan Cemile Karaca, tek celsede boşandı. İki çocuğu için 10 bin TL tazminat ödemesi gereken eşinin kredi çekeceğini öğrenen Karaca'nın "Kredi çekmesin, ben tazminat istemiyorum" şeklindeki sözleri Esra Erol'u ağlattı.

01.10.2022 11:45  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllar önce görücü usulü evlendiği iki çocuğunun babası Ramazan Karaca'dan boşanmak isteyen Cemile Karaca, hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvurdu. Canlı yayında kayınvalidesi ile yüzleşirken verdiği tepkilerden dolayı sosyal medyada viral olan Cemile Karaca, dün yayınlanan bölümde duygusal anlar yaşadı.

"KREDİ ÇEKECEKSE TAZMİNATI İSTEMİYORUM"

Ramazan Karaca ile tek celsede boşanan Cemile Karaca, canlı yayında sakin bir şekilde eşiyle yüzleşti. Mahkeme, Ramazan Karaca'nın iki çocuğu için nafakanın yanı sıra 10 bin TL tazminat ödemesine karar verdi. Eski eşinin tazminatı ödemek için kredi çekeceğini öğrenen Cemile Karaca, gözyaşlarına hakim olamadı.

Boşanan Cemile'nin 'Tazminat için kredi çekecekse para istemiyorum' demesi Esra Erol'u ağlattı

"Ramazan'ın durumu iyi değil, kredi çekecekse ben tazminatı istemiyorum" demesi Esra Erol'u ağlattı. Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Esra Erol, "Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Boşanan Cemile'nin 'Tazminat için kredi çekecekse para istemiyorum' demesi Esra Erol'u ağlattı
Boşanan Cemile\'nin, "Tazminat için kredi çekmesin, ben tazminat istemiyorum" sözleri Esra Erol\'u ağlattı

Son Dakika Magazin Boşanan Cemile'nin, 'Tazminat için kredi çekmesin, ben tazminat istemiyorum' sözleri Esra Erol'u ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Faruk Yalnız: Insafli insanin hali baska olur agrasif biri ama helal olsun kendi egosu icin baskasini borca sokmuyor ama keske insanlar evlendigi zaman bosanmasalar ne var bu fani dunyada anlassalar bosanmak daha mi iyi olacak sanki...birine yar olmayan digerinede yar olmaz unutmayin 1 0 Yanıtla

Advertisement