Gösterisi iptal olan Cem Yılmaz, parasını geri isteyenlere sitem etti - Son Dakika
Magazin

Gösterisi iptal olan Cem Yılmaz, parasını geri isteyenlere sitem etti

İzmir'de dün gece aniden bastıran şiddetli yağmur sebebiyle gösterisi iptal olan Cem Yılmaz, duruma isyan eden hayranlarına şakayla karışık sitem etti.

01.11.2021 17:29  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Fuar Açık Hava'da dün akşam yapılması planlanan gösterisi iptal olan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Mağdur vatandaşlardan gelen tepkileri tiye alan ünlü şovmen, yaptığı paylaşımda "Dün gösteri iki saat kala yağan yağmurdan iptal oldu. Olur insanlık hali! Ben Nazilliden geldim otopark paramı kim verecük yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum otopark otobüs yolda yenilen poğaça çöp şiş bunları hep ben ödeyeceğim. Bunun doğrusu budur" ifadelerine yer verdi.

İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımı;

Gösterisi iptal olan Cem Yılmaz, parasını geri isteyenlere şakayla karışık sitem etti

BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ

Konuyla ilgili bir paylaşım daha yapan Cem Yılmaz, isteyenlerin ödedikleri parayı geri alabileceklerini ya da 1 Kasım tarihli gösteri için biletlerini değiştirebileceklerini duyurdu.

Gösterisi iptal olan Cem Yılmaz, parasını geri isteyenlere sitem etti

Son Dakika Magazin Gösterisi iptal olan Cem Yılmaz, parasını geri isteyenlere sitem etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bekir Tarla: haketmeden kim alıyorsa zehir zıkkım olsun, yakışan bunu iade etmktir doğrusu budur ama bu camia zaten haramzade,cem in para aldığını sanmıyorum para organizatör lerde 43 42 Yanıtla
  • Kamp Yerleri: Abi alin size kallavi cevap. Begenene. Yiyene geldi bile 20 12 Yanıtla
  • Vehbi Karakoç: Arkadaşlar sizler koşturarak bunun gösterisine gidin. Genç kızlarla gönül eğlendirmek için sizin paranıza ihtiyacı var. 0 0 Yanıtla

Advertisement