Gürses'in Tedavisi Uyutularak Yapılıyor - Son Dakika
Magazin

Gürses'in Tedavisi Uyutularak Yapılıyor

Gürses\'in Tedavisi Uyutularak Yapılıyor

Uzun süredir yoğun bakımda bulunan Müslüm Gürses'in menajeri sanatçının son durumu hakkında bilgi verdi.

11.02.2013 06:03  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir yoğun bakımda bulunan Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz; a Haber'de Şirin Sever'in sunduğu 'Jurnal' programına katıldı. Telefonla canlı yayına bağlanan Takmaz; Gürses'in sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: "Akciğerlerinde problem var; bu da durumunu kritik bir noktaya getiriyor. Dört-beş gün önce çok kritik bir aşamada olduğu söylenmişti; şimdi ise iyiye gidiyor. Tedavisi uyutularak yapılıyor. Doktorlar zaman zaman uyandırıp ihtiyaçlarını karşılamasını sağlıyor. Sonra yeniden uyutuluyor çünkü yorulmaması gerekiyor."

"BİLGİ VERMİYORLAR"

Takmaz, Gürses'in öldüğü yönündeki söylentilerle ilgili ise şunları söyledi: "Bu tarz söylentiler hep vardı. Bunun kaldığı hastaneyle bir ilgisi yok. Onu seven de var, sevmeyen de. Neden yapıyorlar anlamıyorum." Ayrıca Takmaz; "Bize ne zaman taburcu olacağını söylemiyorlar. Bu, uzun bir süreç" dedi.

TATLISES'TEN TEŞEKKÜR

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses'i hastanede ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Tatlıses, Twitter'a "Sayın Başbakan'ımıza, sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı teşekkür ederim. Müslüm Baba'yı ziyaret edince, hepimizi ziyaret etmiş gibi oldu" diye yazdı. Başbakan Erdoğan; geçtiğimiz yıl silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses'i de yalnız bırakmamıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Gürses'in Tedavisi Uyutularak Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement