Haberin Piştiği Mutfak Tv'de - Son Dakika
Magazin

Haberin Piştiği Mutfak Tv'de

Haberin Piştiği Mutfak Tv\'de

Gazetecilerin dünyasını anlatan 'The Newsroom' dizisi bu pazar Türkiye'de de izleyicilerle buluşuyor.

15.09.2012 06:03  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Habercilik dünyasını ve bir ana haber bülteninin nasıl hazırlandığını merak edenlerdenseniz; Amerika'nın popüler dizilerinden 'The Newsroom', sizin merakınızı bir nebze de olsun gidermenizi sağlayacak. Amerikalı ünlü senarist Aaron Sorkin'in senaryosunu kaleme aldığı ve bu yıl yayınlanmaya başlanan dizide; Jeff Daniels, Olivia Munn, Jane Fonda ve Dev Patel gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Yeni diziyi CNBC-e dergisi bu ayki sayısında detaylarıyla tanıttı.

ATEŞLİ TARTIŞMALAR VAR

Yeni yayın sezonunda bu haftadan itibaren her pazar CNBC-e'de gösterilmeye başlanacak olan dizide olaylar, 'Atlantis Cable News' isimli kurgu bir televizyon kanalında geçiyor. Dizi; ana haber bülteninin sunucusu Daniels'ın canlandırdığı 'Will McAvoy' ve ekibinin ateşli haber toplantılarını ve zaman zaman yaşadıkları ikilemleri seyirciye aktaracak. Dizinin en heyecan verici yanlarından biri; yakın geçmişte yaşanan pek çok olayın ve olayların farklı haber mecralarında veriliş şeklinin de ekranlara taşınıyor oluşu. Ayrıca 'The Newsroom'da; haber bültenine nasıl hazırlanıldığının en ince ayrıntısına kadar gösterilmesi de izleyicilerin ilgisini çekiyor. Diziyi izlerken bir yandan da bir haberin nasıl bulunduğunu ve haber bülteninde yayınlanana kadar hangi aşamalardan geçtiğini de görebiliyorsunuz.

DON KEEFER

Thomas Sadoski tarafından canlandırılan bu karakter, gece haberlerinin prodüksiyon şefi. Sevgilisi 'Maggie' (Alison Pill) ile yaşadığı sorunları da iş hayatına yansıtıyor. Ana haber bülteninden 'Will' ile kavga ettiği için ayrılmasını hazmedemiyor!

NEAL SAMPAT

'Slumdog Millionaire' filmiyle ünlenen Dev Patel'in canlandırdığı karakter, ana haber bülteninin ve 'Will'in blog'unun yazarlığını yürütüyor. Ekibin en sıcakkanlı üyelerinden biri. 'Will'in desteğiyle kısa süre içinde dikkat çeken bir ekip üyesi haline gelecek.

JIM HARPER

John Gallagher Jr. tarafından canlandırılan karakter, prodüksiyonda en etkili isimlerden biri. Habercilik refleksi çok gelişmiş ve 'Maggie'ye gizli gizli büyük bir aşk besliyor.

SLOAN SABBITH

Hollywood'un en güzel kadınlarından Olivia Munn tarafından canlandırılan karakter, kanalda ekonomi programı yaparken bir anda ana haber bülteni ekibinin parçası oluyor. 'Will' ile ana haber bültenini sunması ona ve haberciliğe bakışına çok şey katıyor.

WILL MCAVOY

Jeff Daniels tarafından canlandırılan karakter, ACN'nin ana haber bülteni sunucusu. Cumhuriyetçiler'in tarafında olsa da, gerçekleri anlatmaya başladığı anda onların hedefi haline geliyor.

CHARLIE SKINNER

Sam Waterson ACN'nin haber müdürü olan 'Charlie' karakterini canlandırıyor. ACN'nin bağlı bulunduğu Atlantis World Media isimli şirketin CEO'su 'Leona Lensing'e (Jane Fonda) karşı sürekli haber ekibini ve 'Will'in aldığı habercilik kararlarını koruyor.

MAGGIE JORDAN

Alison Pill'in canlandırdığı 'Maggie' bir yıldır stajyer olarak çalıştığı kanalda, umut vaat eden bir haberci adayı. 'Will' ile tanışması ve onun yönlendirmesi sayesinde kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Sevgilisi 'Don' ile sık sık kavga ediyor ve bu yüzden canı sıkılıyor.

MACKENZIE MCHALE

Emily Mortimer, ana haber bülteninin yeni prodüksiyon şefini canlandırıyor. Sorunlu bir şekilde ayrıldığı eski sevgilisiyle birlikte çalışmaktan gocunmuyor, ancak bu durum zaman zaman profesyonelliğini kaybetmesine yol açıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Haberin Piştiği Mutfak Tv'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement