Hadise'nin Takıntılı Hayranı 5 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı - Son Dakika
Magazin

Hadise'nin Takıntılı Hayranı 5 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Ünlü şarkıcı Hadise'nin oturduğu sitenin tellerinden atlayıp kendisine ulaşmaya çalışan hayranı, mahkeme tarafından 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

23.01.2019 22:51  Güncelleme: 23:01

O Ses Türkiye yarışma programının jüri üyeliğini üstlenen Hadise'nin yaşadığı sitenin tellerinden atlayıp içeri girmeye çalışan takıntılı hayranına açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme tarafından verilen kararla ünlü şarkıcı Hadise'ye korku dolu anlar yaşatan Serhat O. beş ay hapis cezasına mahkum edildi.

Hadise'nin Takıntılı Hayranı 5 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

"DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİM"

Uzun bir dönemdir Ses Türkiye yarışma programının jüri kadrosunda yer alan Hadise'nin geçtiğimiz aylarda takıntılı bir hayranının, İstinye bölgesindeki yaşadığı sitenin dikenli tellerinden atlayıp içeri girmeye uğraşması olayı yargıya taşınarak hakkında dava açılmıştı. Ünlü sanatçı Hadise'nin korku ve paniğe kapılmasına neden olan bu talihsiz olayın sonrasında hakkında yapılan suçlamayı reddederken mahkeme tarafından karar verilerek dava sonuca bağlandı. Mahkeme tarafından alınan karar neticesinde, Hadise'nin takıntılı hayranı Serhat O.'nun suçu işlediğine karar verilerek, beş ay hapis cezasına mahkum edildiği öğrenildi. Diğer taraftan Hadise ise yaşadıklarının korkutucu olduğunun özellikle altını çizerek, bu kişiyi daha önce hiç tanımadığını ve görmediğini ifadelerine ekledi.

Hadise'nin Takıntılı Hayranı 5 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

"YAŞADIKLARIM KORKUTUCUYDU"

Hadise'nin güvenliğini tehdit eden takıntılı hayranına açılan dava Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde başlatılan soruşturmada, O Ses Türkiye'nin jüri üyeliğini üstlenen Hadise takıntılı hayranını affetmedi ve Serhat O. Hakkında mahkeme tarafından, 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçu gerekçesiyle 3 aydan 1 yıla kadar hapsi istenmişti. Öte yandan, başka suçtan tutuklu bulunan Serhat O.'nun, SEGBİS aracılığıyla ifadesine başvurulmasının akabinde mahkeme beş ay hapis cezasına mahkum etti. Hadise ise yaşanan olayların sonrasında, "Amacının ne olduğu belli olmayan şahsı hiç görmedim. Sitenin telli duvarından atlamış. Yaşadıklarım korkutucuydu" şeklinde ifadelere yer verdi.

Hadise\'nin Takıntılı Hayranı 5 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Son Dakika Magazin Hadise'nin Takıntılı Hayranı 5 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • aç gözünü: bu hadiseyi makyajsız görmemiş görse evin önünden bile geçmezdi 48 21 Yanıtla
    banu: sen aileden biri misin nerden biliyorsun makyajsız halini yoksa makyözümüsün ikiside aynı kapıya çıkar ekmeğini ye çamur at 10 3 adanalı: kesin kıskanç bir çirkinsindir senin gibiler çok hadiseyi kıskandığın okadar belliki 9 3 Ahmet 01: çankırılı çingen denen zat karekter herkeste olmaz sende olmadığı gibi 6 0 adanalı: çankırılı çingen beş parmağın hepsi aynı değil zbdi yürü git 5 1 hamza: çankırılı boş konuşma lan 6 0 adanalı: kesin kıskanç bir çirkinsindir senin gibiler çok hadiseyi kıskandığın okadar belliki 1 3 murat adana: çankırılı sen adammısın tum adanaya çirkin laf ediyon bebeni yedittiririm sana 2 1 hamza: ulan çankır 1 0
  • Digorlu: iyi olmuş 9 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement