Şarkıcı Halil Sezai, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) yararına konser verdi.
Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nda Yalovalı hayranlarıyla bulaşan Halil Sezai, 'Seni Beklerken' albümüyle kısa sürede müzik listelerini alt üst eden şarkılarını seslendirdi. Yalovalıların yoğun ilgi gösterdiği konsere Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Bağımsız Yakup Koçal, YOSK ve Tüm Engelliler Derneği Genel Başkanı Alpaslan Erkoç ile sponsor firma temsilcileri katıldı. Düzenlenen geceye AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise 3G ile bağlandı.
Konser öncesi bir konuşma yapan Dernek Başkanı Alpaslan Erkoç, konserin engelliler için büyük bir moral olacağını söyledi. Erkoç, "Bir gün herkes engelli olabilir. Her insan bir engelli adayıdır. Allah bunu kimseye göstermesin. Hep mutluluk sizlerle olsun. Yalova'mız adına sporda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 5'inci olarak kapatan hem sporcularımız hem de tüm engellilerimiz için moral vereceğine inanıyorum" dedi.
Ardından Yalova Valisi Esengül Civelek ile Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal da birer konuşma yaptı. Başkan Koçal, yapılan çalışmalarla Yalova'nın Türkiye'deki en engelsiz kent olacağını söyledi. - Yalova
Son Dakika › Magazin › Halil Sezai'den Engelliler Yararına Konser - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?