Hayatını Kaybeden Nazar Nur Kaya Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Hayatını Kaybeden Nazar Nur Kaya Kimdir?

Hayatını Kaybeden Nazar Nur Kaya Kimdir?

O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasında 2014 yılında yarışan Nazar Nur Kaya hayatını kaybetti. Peki, Nazar Nur Kaya kimdir?

31.10.2018 10:55  Güncelleme: 10:58

2014 yılının Temmuz ayında henüz 11 yaşındayken katıldığı O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasıyla tanınan minik Nazar Nur Kaya hayatını kaybetti. Küçük yaşta bir ihmal nedeniyle yaşamını yitiren Nazar Nur Kaya kimdir?

NAZAR NUR KAYA KİMDİR?

Nazar Nur Kaya, 2014 yılında, 11 yaşındayken katıldığı "O Ses Türkiye Çocuklar" yarışmasıyla tanındı.Yarışmaya, Sibel Can'ın ''Padişah'' adlı parçası ile katılan Nazar Nur Kaya, Roman kökenli bir ailenin en küçük çocuğuydu. O Ses Çocuklar yarışmasında Hadise'nin takımında yer alan Nur Kaya'nın abisi Uğur Kaya da 2015 yılında O Ses Türkiye'ye katıldı.

Hayatını Kaybeden Nazar Nur Kaya Kimdir?

ACUN, NAZAR'I UNUTMADI!

Nazar Nur Kaya'nın yaşamını yitirmesi hakkında, O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı'da sosyal medyadan, "Çok erken çok acı söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tatlı güzel Nazar mekanın cennet olsun. Allah ailene sabır versin" mesajını paylaşarak başsağlığı diledi.

Hayatını Kaybeden Nazar Nur Kaya Kimdir?

NAZAR HAYATINI NEDEN KAYBETTİ?

Güzel sesli Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarları zarar görerek yoğun bakıma alındı. Konuyla ilgili Nazar'ın ablası, "Mide bulantısıyla gittiğimiz hastanede kardeşim resmen ödemli olduğu için şişmiş ve tanınmaz hale gelmiş. Uyandırılmaya çalışılmış ama tepki vermiyor" dedi.

Son Dakika Magazin Hayatını Kaybeden Nazar Nur Kaya Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement