Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti - Son Dakika
Magazin

Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti

IMDB'nin ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyunculardan oluşan Starmetre listesinde Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ'u sollayarak Türkiye'de en çok aranan isim oldu.

15.10.2018 21:08  Güncelleme: 08:55

IMDB'nin ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyunculardan oluşan Starmetre listesinde sürpriz bir değişiklik yaşandı.

 <a class='keyword-sd' href='/hazal-kaya/' title='Hazal Kaya'>Hazal Kaya</a>, En Çok Aranan Ünlü Listesinde <a class='keyword-sd' href='/kivanc-tatlitug/' title='Kıvanç Tatlıtuğ'>Kıvanç Tatlıtuğ</a>'u Geçti

HAZAL, KIVANÇ'I SOLLADI

Her pazartesi güncellenen listede Hazal Kaya atağa geçip Kıvanç Tatlıtuğ'u geride bıraktı. "Bizim Hikaye" dizisinin oyuncusu, dünya sıralamasında 1150'nci olarak Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti. Bu haftaki global listede ilk 5 bin isim arasında yer alan iki Türk oyuncudan biri olan Kaya'yı, zirvenin değişmez ismi Kıvanç Tatlıtuğ takip etti. Listedeki ilk 10 bin isim arasında ise Nuri Bilge Ceylan ile Haluk Bilginer de yer alıyor.

Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti

IMDB NEDİR?

Internet Movie Database, kısaca IMDb, yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanıdır.

Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti
Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ\'u Geçti

Son Dakika Magazin Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ayhan: Bence guzelligi ile birlikte, Asaleti, hanimefendiligi, bilgi VE kulturuyle dunyanin cesitli ulkelerinde en Cok sevilen Turk dizi oyuncusudur. Fazlasiyle Hak ediyor bu siralamayi. 1 0 Yanıtla
  • Aynur: Kıskandım valla benden daha güzel 0 1 Yanıtla

Advertisement