Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı: Miran ve Reyyan boşanacak mı? - Son Dakika
Magazin

Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı: Miran ve Reyyan boşanacak mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai yeni bölüm fragmanında boşanma davası dilekçesini imzalayan Miran, Reyyan'a, "Artık boşanmak için önünde bir engel kalmadı" demesi dikkat çekiyor. İşte Hercai'nin merakla beklenen 25. bölüm fragmanı...

08.12.2019 18:59  Güncelleme: 19:16

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı Hercai dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Hercai'nin yeni bölüm fragmanında Miran ile Reyyan arasındaki diyalog dikkat çekiyor. boşanma davası dilekçesini imzalayan Miran, Reyyan'a, "Artık boşanmak için önünde bir engel kalmadı. El birliğiyle beni delirttiniz" diyor. Miran'ın sözleri üzerine Reyyan, "Ne boşanması ne diyorsun sen. Biz bu kağıtlardan ibaret değiliz ki. Sen bunu imzalasan da ben boş durmayacağım. Çünkü ben Reyyan Aslanbeyim" diyerek karşılık verir.

Fragmanın sonunda Miran'ın, "Benim annemden başka gidecek yerim yoktu. Çok yorgunum" sözleri dikkat çekiyor.

Hercai'nin merakla beklenen 25. bölümü 13 Aralık Cuma günü saat 20.00'de ATV'de yayınlanacak.

Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı: Miran ve Reyyan boşanacak mı?

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyyan'ın geçmişle ilgili doğruları bulma çabası Miran'ı inanmadığı gerçeklerin peşinde sürükler ama Miran söz verdiği gibi Reyyan'ın yanında olur. Dilşah'ın yüzüğünün peşine düşen Reyyan aldığı beklenmedik cevapla yıkılır.

Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı: Miran ve Reyyan boşanacak mı?

Fakat görünmeyen bir el Reyyan ve Miran için bambaşka bir geçmişin kapılarını aralar. Reyyan ile birlikte inanmadığı gerçeklerin peşinde koşarken annesi ile ilgili gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalan Miran ne yapacak?

Diğer yandan Reyyan'ın Miran'ı affetmemesine dayanamayan ve babaannesinin yeni oyunlar kurmasından korkup Azat'tan yardım isteyen Elif gerçekleri itiraf ederek Reyyan ve Miran'ın tekrar bir araya gelmesini sağlayabilecek mi?

Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı: Miran ve Reyyan boşanacak mı?

Son Dakika Magazin Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı: Miran ve Reyyan boşanacak mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • seyretmemmm: Bir iki defa baktım bu diziye salya ,sümük ,sinir, kin, öfke amannnn hemen historiyden belgesel seyretmeye devam ettim tüm diziler negatif enerji dolu ve iç karartıcı. 2 0 Yanıtla

Advertisement