"İbo Dilan'ı Neden Sakladı?" - Son Dakika
Magazin

"İbo Dilan'ı Neden Sakladı?"

"İbo Dilan\'ı Neden Sakladı?"

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, kafalarını karıştıracak sorunun cevabını verdi.

30.03.2013 06:02  Güncelleme: 08:58

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

ÖZGE'YLE BİR ARAYA GELMESİ İÇİN SOYADINI DEĞİŞTİRMESİ GEREKİYOR

Geçen hafta 2 kere Özge Ulusoy ile pişti olan Hacı Sabancı, ailesini çok kızdırdı. Arzu ile Ömer Sabancı, oğullarına resti çekti. Oğullarının iş hayatıyla

gündeme gelmesini isteyen Sabancı çifti, dedikodulara göre Hacı'yı sert bir dille uyardı. Ailesinin "Bir daha Özge ile aynı yerlere gitmeyeceksin" uyarısı

üzerine sosyetik işadamının, bir süre gece hayatına veda ettiği öğrenildi. İkilinin karşılaşmaları ve Özge'nin sildirmediği "H" dövmesi, gizli gizli aşklarına

devam ettiklerini düşündürmüştü. Bu haberlerin üstüne ünlü mankenin adı sürpriz bir isimle anıldı. Ünlü mankenin, daha önce pek çok ünlüyle anılan Ozan Çelik'le yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Özge Ulusoy ile Ozan Çelik'in aşk haberleri doğru mu? Yoksa Hacı ile Özge gerçekten gizli gizli görüşüyor, bu tarz haberlerle de dikkatleri üzerlerinden çekmeye mi çalışıyor?

Aralarında şu anda bir şey yok. Bunu da bozan gazeteciler oldu. Çünkü tam aralarında bir şeyler olacakken, adını koyamadan çıkan haberler mide bulandırdı.

Bu yüzden de şu an görüşemiyorlar. Birbirlerini tanımaya çalışıyorlardı. Olur mu olmaz mı derken haberler patladı o yüzden de iki taraf da kendini geri çekti.

Bu arada bir başka sürpriz daha oldu. Hacı Sabancı iki kadınla Sess Bar'da çekildi. Yüzünü saklamaya çalıştı ama fotoğraflanmaktan kurtulamadı.

Özge ile Hacı birbirlerinden vazgeçemiyor. Bir oyun oynuyorlar. Özge başkasıyla anılınca Hacı'da başkalarıyla görüntüleniyor. Hacı zaten Özge'den sürekli haber alıyor. Ona göre de nispet yapma gereği duyuyor. İkisinin bir araya gelme olasılığı yok. Anne-baba kesin tavrını koydu. Hacı'nın Özge'yle yeniden bir araya gelebilmesi için soyadını değiştirmesi lazım. Böyle bir şey de olmayacağına göre şuanda birbirlerini kıskandırma modundalar. En kısa sürede ikisinin de hayatında yanlış veya doğru birilerinin olacağına inanıyorum. Birbirlerini unutmak için böyle hareketler yapacaklardır.

AYRILIK NEDENİ KISKANÇLIK KRİZİ

Ocak ayında nişanlanan Ahmet Kural ve Burcu Kıratlı'nın ayrılığı herkesi şaşırttı. Düzgün ilişkileriyle dikkat çeken ikilinin ayrılığı ailelerini de üzdü.

Sizce bu ayrılık kısa mı sürecek?

Barışmalarını aileleri de çok istiyor. Birbirlerini çok seviyorlar ancak yaşları çok küçük olduğu için ve kıskançlık krizleriyle başa çıkamadıkları için bu kararı aldılar.

Ahmet Kural kariyerinin en üst noktalarında. Bir de yakışıklı olduğu için çok ilgi görüyor. Ahmet'e gelen ilgi kıskançlık krizlerine yol açıyor diye düşünüyorum.

Bundan önce neden bunlar olmuyordu çünkü bunca yıldır kimse onların fotoğraflarını çekmemişti, birlikteliklerini basın önünde yaşamıyorlardı. Kural, yeni yeni ünlenince olaylar bu noktaya geldi. Basının gözü üzerlerinde olduğu için bu ilişki zarar gördü. Bunların dışında ciddi bir sorun olmadığı için yeniden barışacaklarını düşünüyorum.

BERRAK'LA NEJAT BARIŞTI MI?

Aşkları yılan hikayesine dönen Berrak Tüzünataç ile Nejat İşler, geçtiğimiz gece Nişantaşı'ndaki Koridor adlı mekanda karşı karşıya geldi. Kıvanç Tatlıtuğ- Azra Akın ikilisi gibi sürekli ayrılıp barışan çift yeniden bir araya mı geldi?

Yeniden bir araya geleceklerini zannetmiyorum. Berrak, Nejat'tan sonra üç kişiyle birlikte oldu. Nejat'ın ise bizim bildiğimiz kimse girmedi hayatına. Kıvanç-Azra ikilisine benzetemeyiz çünkü onların bağları çok eskiye dayanıyor. Berrak ile Nejat'ınki ise gelip geçici. O gece alkolün etkisiyle bir yakınlaşma olmuş ama eskiye dönüş olacağını zannetmiyorum. Zaten iki kere ayrılıp barıştılar. Bu ilişkiyi yürütemiyorlar ve birbirlerine zarar veriyorlar.

DİLAN'I BUNCA YIL SAKLADI ÇÜNKÜ...

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak'ı neden bunca yıl sakladı? Çocuklarına karşı düşkünlüğüyle bilinen Tatlıses'in Dilan'dan haberi yok muydu?

Dilan'ı biz de bilmiyorduk, hiç kimse de bilmiyordu. Anne Işıl Hanım, Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu şimdi ortaya çıkardı. O dönemde Tatlıses, Dilan'ın kızı olduğunu belki biliyordu belki de bilmiyordu. Belki de çocuğu kendisine gösterilmiyordu. Şimdi Dilan büyüdü ve babasını görmek istedi. Tatlıses'in de yufka yüreği dayanmadı. Tatlıses ile Işıl Hanım'ın çok yakın bir ilişkileri yoktu. Belki de Tatlıses işlerinin yoğunluğundan dolayı Dilan'ı görme ve onunla ilgilenme fırsatı bulamadı. Henüz basının önünde kabul etmese de bu mesaj doğru ise Tatlıses durumu inkar etmiyor artık. Şuanda içinde bulunduğu durum da çok zor. Çocuğu doğmak üzere. Onun dışında halen hastalığıyla mücadele ediyor. Bütün bunların üzerine bir de bu çıkınca çok doğru hareket edip, "Bu doğum işi geçsin, Dilan'ı nüfusuma alacağım ve çıkıp açıklayacağım" dedi. Eşine ve doğacak çocuğuna da zarar gelmemesi adına çok akıllıca hareket ediyor.

Her şey bittikten sonra kızını bağrına basacağını düşünüyorum, tabi gerçekten kızıysa ve attığı mesajda samimiyse.

HÜLYA AVŞAR ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Hülya Avşar, kızı Zehra'nın kıskançlık nedeniyle olay çıkardığı yönündeki haberler hakkında ilk kez konuştu. Avşar, "Yeni nesil, birbirlerine olan sıcaklığını farklı gösteriyor. Zehra yarın başka bir arkadaşına da sarılabilir. Buna aşk, kıskançlık dememek lazım. Zaten Zehra'nın sevgilisi yok. Başka bir arkadaşının hatası yüzünden bu noktaya gelmiş. Bu yüzden olayı büyütmek istemiyorum." dedi. Bu açıklamayla durum daha da ilginç bir hal aldı. Tam olaylar durulmuşken Avşar neden böyle bir açıklama yaparak durumu daha da karıştırdı?

Kaya Bey sert tepki gösterirken Avşar tam tersini yaptı. Söylediği her şey başka polemiklere kapı açıyor. Sevgili olmadıklarını söylüyor ama buna kim inanır?

Fotoğraflar ortada. Gereksiz yere konuşarak işi daha da uzatıyor. Samimi de davranmıyor. Kaya Bey'in davranışını çok takdir ettim. Zehra'yı alıp karşı tarafın ailesine gitmişler. İki taraf da birbirinden özür dilemiş. Bu muhteşem bir olay. Hülya Avşar bunun üzerine daha neden konuşuyor ki! Kimi kandırmaya çalışıyor?

İşleri zor, Allah kolaylık versin.

ÇAĞLA İLE EMRE'Yİ AYIRANA KADAR RAHAT DURMAYACAKLAR

Geçtiğimiz günlerde yine Çağla Şıkel- Emre Altuğ çiftinin aralarının bozuk olduğu ve boşanacakları yönünde haberler çıktı. Her seferinde iddiaları yalanlayan ikili hakkında yine neden bu söylentiler çıktı?

İnsanlar Çağla ile Emre'nin ayrılacağını söylemekten, onlar da el ele bunu yalanlamaktan bıkmadı. Birkaç gün önce yine ayrıldılar diye çıkan haberler üzerine el ele dışarı çıktılar, düşman çatlattılar. Durum çok komik bir hale geldi artık. Birileri onlarla uğraşıyor. Güzel ilişkilerinde gözleri var herhalde. Onları ayırana kadar da böyle devam edecek sanırım. Ben Çağla ile röportaj yapmıştım, gayet mutlu olduklarını söylemişti. Artık onlarla uğraşmaktan vazgeçsinler.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'İbo Dilan'ı Neden Sakladı?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement