İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandalye ile görüntülenmesine tepki gösterdi - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandalye ile görüntülenmesine tepki gösterdi

İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandalye ile görüntülenmesine tepki gösterdi

İbrahim Tatlıses, Azerbaycan'da tekerlekli sandalye ile görüntülenmesine ve paylaşılmasına tepki gösterdi. Tatlıses, sakatlığından utanmadığını ve Allah'tan gelen hiçbir şeyden utanmadığını belirtti. Sanatçı, 2011 yılında yaşadığı silahlı saldırı sonucu sol tarafının felçli kaldığını açıkladı.

18.05.2024 01:12

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İbrahim Tatlıses, "Tekerlekli sandalye ile beni çekmişler. İbrahim Tatlıses sakat diye. Ben bu sakatlığımdan utanmıyorum. Çünkü Allah'tan gelen hiç bir şeyden utanmam. Onlar beni o şekilde paylaşmaktan utanmıyorlarsa bir şey demiyorum" diyerek tepki gösterdi.

DurakMedya'da yer alan habere göre İbrahim Tatlıses Azerbaycan'da havalimanında tekerlekli sandalye ile görüntülenmesine ve paylaşılmasına tepki gösterdi ve konser için gittiği Azerbaycan'da tekerlekli sandalye üzerinde aracına gittiği görüntüler hakkında konuştu. Tatlıses;

"-Tekerlekli sandalye ile beni çekmişler. İbrahim Tatlıses sakat diye. Ben bu sakatlığımdan utanmıyorum. Çünkü Allah'tan gelen hiç bir şeyden utanmam. Onlar beni o şekilde paylaşmaktan utanmıyorlarsa birşey demiyorum " dedi.

NE OLMUŞTU

14 Mart 2011 gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralanmıştı. Akabinde hastaneye kaldırılan Tatlıses, 6 saat süren ameliyat sonucu yoğun bakım ünitesine bağlanmıştı. Sanatçı uzun süre süren tedavileri sonuç vermemiş sol tarafı felçli kalmıştı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandalye ile görüntülenmesine tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement