İkinci Transparan Vakası! - Son Dakika
Magazin

İkinci Transparan Vakası!

İkinci Transparan Vakası!

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre'den son iki ayda ikinci transparan elbise vakası geldi.

16.07.2012 06:03  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra yeniden büyük bir üne kavuşan ve dolayısıyla gazetecilerin izlediği Nebahat Çehre, yine transparan bir elbise ile objektiflere yakalandı.

60 yaşında olmasına rağmen dinç ve sağlıklı bir vücuda sahip olan Nebahat Çehre, geçtiğimiz haftalarda giydiği transparan elbise nedeniyle zorlu dakikalar yaşayan Çehre, önceki gün Eftalya Balık Restaurant'daydı. Mekan çıkışında bir anda gazetecilerle karşılaşınca ne yapacağını bilemedi. Usta oyuncu patlayan flaşları görünce transparan kıyafeti nedeniyle panikledi ve koşar adım arabaya bindi.

ESRA BALAMİR'İN İDOLÜ

Kız arkadaşlarıyla tatile çıkan Esra Balamir, önceki gün Türkbükü Onikon Otel'in plajındaydı. Burada gazeteciler tarafından fotoğraflanan Esra Balamir Nebahat Çehre'ye karşı olan hayranlığını dile getirdi.

Fotoğraf makinesiyle muhabirleri görüntüleyen Balamir, "Sizin işe bir el atarsam, çok bomba işler yakalarım. Benimle iyi geçinin!" diye espri yaptı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Balamir, formunu korumak için çok çalıştığını söyledi: "Fiziğimi korumak için elimden gelini yapıyorum, yapacağım da. 60 yaşında Nebahat Çehre gibi fiziğe sahip olmak istiyorum. Diğerleri palavra!"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İkinci Transparan Vakası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement