İşin Uzmanlarından Moda Tavsiyeleri - Son Dakika
Magazin

İşin Uzmanlarından Moda Tavsiyeleri

İşin Uzmanlarından Moda Tavsiyeleri

Sırf kendi tecrübelerimizle hareket ettiğimizde, sürekli düşüp kalkmak kaçınılmaz oluyor.

23.03.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sırf kendi tecrübelerimizle hareket ettiğimizde, sürekli düşüp kalkmak kaçınılmaz oluyor. Yeri geldiğinde başkalarının tavsiye ve deneyimlerini dinlemek son derece faydalı. Bu nedenle bu hafta sizlerle, işinin ehli kişilerin tavsiyelerini paylaşacağım. Glamour dergisi; künyesinde ismi olan kişilere, aldıkları en iyi moda tavsiyelerini sormuş... Ben de aralarından en beğendiklerimi sizler için derledim ve kendi dostlarıma da aynı soruyu sordum. İşte uzmanlardan, sizlere yardımcı olacak öneriler... Jordana Trau (Yaratıcı): Evden çıkmadan aynaya son bir defa bakın ve kullandığınız aksesuvarlardan birini çıkarın. Bu, sizi hafifletecektir.

KIYAFETE GÖRE ÇAMAŞIR

Çiğdem Akın (Tasarımcı): Kıyafete göre iç çamaşırı seçmeyi sakın ihmal etmeyin. Seçeçeğiniz yanlış sutyen, göğsünüzü düşük gösterebilir. Pantolonda iz yapan bir iç çamaşırı ise tüm şıklığınızı bozar. Jannifer Kiffer (Pazarlamacı): Trendlere göre değil, vücut şeklinize göre giyinin. Ceylan Atınç (Moda editörü): Vücut tipinizi tanıyın, anatomik yapınızı öğrenin, renklerinizi belirleyin ve hoşunuza giden kombinleri kendi üstünüzde deneyin. Başkasında beğendiğiniz, bırakın onda kalsın. Gamze Saraçoğlu (Tasarımcı): Topuklu ayakkabıyla birlikte pantolon giydiğinizde, paça boyu yerden 1 santimetre kadar yukarıda olmalı. Bu şekilde, bacak boyu daha ince ve uzun görünür. Lindsey Unterberger (Dijital editör): Asla elbiseyle gelen kemeri kullanmayın; elbisenizi başka bir kemerle birleştirin. Meredith Turits (Dijital editör): Bana göre renkli bir ayakkabı, kıyafetin en etkili tamamlayıcısıdır. Denise Gordon (Operasyoncu): Yeni bir trendin kendinize uygun olup olmadığını düşündüğünüzde kendinize, "Bunu stil ikonum giyer miydi?" sorusunu sorabilirsiniz. Rachal Zoe (Moda danışmanı/tasarımcı): Ayakkabıda ara topuklardan uzak durun. ya yüksek tercih edin ya da düz. Ayrıca ben kesinlikle spor ayakkabı giymem. Bahar Kongel (Moda editörü): Sezon başı alıveriş yapmayın; bir ay geçmesini bekleyin. Sezon başı alınan çoğu parça, trend kurbanı olmanıza neden oluyor.

SEZON ALIŞVERİŞ LİSTEM

Bu sezon sweatshirt patlaması var. Resimdeki nar çiçeği kırmızısı Lacoste sweatshirt benim olmalı!

Turuncu çok moda. Hele fuşya ile birleştiğinde... Bu renklerde bir parça almadan olmaz. Ancak bu sıcak renkler için havaların düzelmesini bekliyorum.

Pantolon takımlar döndüğü için çok mutluyum. Açıkçası iki ya da üç tane almayı planlıyorum. Banana Republic ve French Connection'da güzel seçenekler bulunuyor.

Bir adet altın, bir adet de gümüş renkte loafer ayakkabı almalıyım. Phillip Lim'in limon sarısı modeline ve Superga'ların gümüş rengine göz koydum.

Feng shui uzmanı Esra Koyuncu'nun Urart'taki konuşmasını dinledikten sonra yılanlı takılara taktım kafayı.

Grafik desenli portföy çanta peşindeyim. Henüz istediğimi bulamadım ama...

Metalik kumaşları çok seviyorum. Özellikle Marks & Spencer'da rastladığım mavi metalik gömleğin, kızıl saçlarıma çok yakışacağını düşünüyorum.

Marni yuvarlak sarı gözlükler her gece rüyama giriyor; almazsam çıldırırırm.

Son olarak, kovboy çizmem var ama yeşil bir kovboy botu buldum mu, hemen alırım.

TülIN

Ekose ile ekoseyi karıştırarak giymek IN; alışsanız iyi olur.

TülOUT

Omuza ceket almak OUT, yapmayın olur mu?

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İşin Uzmanlarından Moda Tavsiyeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement