İslamiyet'e yönelen Yaşar Alptekin, Merve Boluğur'un dansına göz ucuyla bile bakmadı - Son Dakika
Magazin

İslamiyet'e yönelen Yaşar Alptekin, Merve Boluğur'un dansına göz ucuyla bile bakmadı

Son günlerde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yaşar Alptekin İslamiyet'e yönelmiş, sakal ve bıyık bırakmıştı. Yaşar Alptekin 2. Sayfa programına konuk oldu. Yayın sırasında Merve Boluğur'un dansını izlemeyerek çay içtiği halleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

15.02.2022 15:12  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Merve Boluğur, eğlendiği bir mekanda kendini müziğin ritmine kaptırarak dans etti. O anlar arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Merve Boluğur'un dansı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"ÇAY İÇMEYE DEVAM ETTİ"

2. Sayfa programında konu olan Merve Boluğur'un dansının yayınlandığı sırada, maneviyata yönelen eski oyuncu ve model Yaşar Alptekin'in önüne bakaran çay içmeye devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

"ADAM TÖVBEKAR"

Sosyal medyada gündem olan o görüntülerde Alptekin'e çok sayıda destek mesajı da geldi. "Ne yapsın adam tövbe etmiş" ya da "Bakması tuhaf olurdu adam tövbekar" şeklinde yorum alan Alptekin'i eleştirenler de oldu.

İslamiyet\'e yönelen Yaşar Alptekin, Merve Boluğur\'un dansına göz ucuyla bile bakmadı

Son Dakika Magazin İslamiyet'e yönelen Yaşar Alptekin, Merve Boluğur'un dansına göz ucuyla bile bakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Nur Dilara: Ne iğrenç çalışmalar bunlar hem diyorlar sen dans etmedin hem diyor yorumla adamın alakası ilgisi onla alakalı bir geçmişi yoksa ne diye yorumlayacak tamamen onu denemek günaha batırmak için ucuz oyunlar numaralar yazıklar olsun bu zihniyete?? 5 0 Yanıtla
  • Ölüyen Yürüler: o tür ortamlarda bulunman doğru mu? 2 1 Yanıtla
  • Naci Kuru: Neisne bakcak bunun tipe bak 2 0 Yanıtla
  • İsimsiz : Yahu eleştirenler hangi kafayla eleştiriyor acaba... Yani bakması mi gerekiyordu illaki..Nasıl isteyen bakıyorsa istemeyen de bakmak zorunda değil... 1 0 Yanıtla

Advertisement