İşte Oscar Gecesinin En Şık Kadını! - Son Dakika
Magazin

İşte Oscar Gecesinin En Şık Kadını!

İşte Oscar Gecesinin En Şık Kadını!

Bu yıl 84'üncüsü düzenlenen Oscar töreninde ödüllerden çok dünyaca ünlü yıldızların giydikleri elbiseler konuşuldu.

03.03.2012 06:03  Güncelleme: 09:22

Mevsimlerle birlikte özlemler de depreşiyor sanki... Mekanlar, kokular; geride bırakamadığımız anları, her mevsim hortlayan anılarla hatırlatıyor. Pazar günü sıcak bir lodos rüzgarının etkisiyle; artık eski tadı olmayan Oscar töreni için yine, yeniden bir ümit yeşerdi içimde. Heyecanla oturdum gece yarısı televizyonun karşısına, açtım gazozumu ve ünlüler, meşhur kırmızı halıda salınmaya başladı...

ZORLAMA DEKOLTE

Şıklık yarışı da, eski yüzyıldan esen bir rüzgar gibi karşımıza çıktı. Jennifer Lopez; zorlama dekoltesi ve babaanne saçıyla acaba neyin peşindeydi? Angelina Jolie'nin poz verirken bile poz yapması, "Oscar'lar da, bu havalar da eskidi" dedirtti! Ardından Jolie'nin; Versace imzalı siyah elbisesi içinde tek bacak dışarıda pozu için 11 saat uğraşmış olduğu dedikodusu düştü Twitter'a. Saçı, makyajı için bile aylar evvelden karar vermiş. Pek modaya uygun, pek anoreksik bir tavır ama gel gör ki kırmızı halıda koca bir kafa ve bacak olarak vardı Angelina! Gelelim Cameron Diaz'a... Ne zaman siyah kalem çekmekten vazgeçecek, sormak istiyorum kendisine... Glenn Close derseniz; oyunculuğuna laf yok ama smokin ceket giymiş kart bir denizkızı gibiydi... Soğudum yine, buzzz gibi soğudum Oscar'lardan! Hele Marilyn Monroe rolüyle müthiş bir performans sergileyen Michelle Williams... Louis Vuitton kıyafeti, Williams'ın vücut yapısına gitmiş miydi, siz söyleyin. Onun kadar yuvarak hatlı bir kadına olmuş mu o kıyafet? Yazık olmuş, ne diyeyim!

EZBERLERİ BOZDU

Natalie Portman'a da bir çift lafım var: Lütfen renkli giyinmekten vazgeç! Lila, mor ve kırmızı renkler sana gitmiyor. Gwyneth Paltrow'u kim giydiriyorsa, seni de o giydirsin; yazık, çok güzelsin. Sonra Rooney Mara gibi bir kız çıkıyor ve tüm ezberleri bozuyor! Nina Garcia'nın 'Punk Audrey Hepburn' diye adlandırdığı Rooney, kelimenin tam anlamınıyla 'cool'luk sergiliyordu. Givenchy Couture'ün 2006 sezonundan kalma bir gece elbisesi giymesi, son derece doğal saçları, dozajında makyajıyla diğerlerine açık ara fark atıyordu Rooney. Biliyor musunuz, genç oyuncu törende ne giyeceğine o sabah karar vermiş!

GERÇEK VE SAMİMİYDİ

Modanın katolikleşmiş eleştirmenleri, elbisesinin hafif bol oluşunu çekiştirdiler arkasından. Halbuki işte tam da o nedenden o denli gerçekti, samimiydi ve şıktı... Bir de Gwyneth Paltrow var tabii. Tom Ford tasarımı beyaz kıyafeti, asilliği ve şıklığı ile kırmızı halıya imzasını attı Paltrow. 'Artist' filminin 'En İyi Film' Oscar'ını alması bir şeylerin değiştiğine dair bir umut yeşertti içimde. Oscar'ların nameleri eşliğinde hafif bir uykuya daldım. Ertesi gün yine soğuk, karlı bir güne uyandım. Ama yine de ya havalar düzelecek ya da daha bol Rooney'ler çıkacak; umutluyum!

TülIN

Platform Oxford ayakkabılar çok IN.

TülOUT

Renkli, garip formlu gözlük almak da, kullanmak da, saklamak da OUT.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İşte Oscar Gecesinin En Şık Kadını! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement