Kameralar Önünde Yaşamayı Sevmiyorum - Son Dakika
Magazin

Kameralar Önünde Yaşamayı Sevmiyorum

Kameralar Önünde Yaşamayı Sevmiyorum

'Araf Zamanı' dizisinin 'Nazlı'sı Selin Ortaçlı kamera önünde yaşamayı sevmiyorum diyerek şaşırttı.

20.06.2012 06:03  Güncelleme: 08:55

Modellikle başlayan kariyerine, oyuncu olarak devam eden Selin Ortaçlı, bir süredir 'Araf Zamanı' adlı dizide başrolü üstleniyor. Adı Şahan Gökbakar ile ilişki dedikodularına karışan ve konu hakkında hep sessiz kalmayı tercih eden oyuncu, göz önünde yaşanan ilişkilerin daha çok yıprandığını söylüyor. Ortaçlı ile modellikten oyunculuğa geçiş süreci ve özel hayatıyla ilgili konuştuk...

Modellikten oyunculuğa geçişiniz nasıl oldu?

Modellik benim için çok eskilere dayanıyor... Anne ve babam mankendi. Bu nedenle kucakta defilelere çıktığımı hatırlıyorum. Son olarak Fashion TV'nin düzenlediği moda ödüllerinde 'Gelecek Vadeden En İyi Bayan Model' ödülü almıştım. O ödülden sonra tanınma kısmı başladı. Oyunculuğu ise başlarda çok düşünmüyordum. Hayatımı biraz geri planda yaşamayı seviyorum. O yüzden her dönemde kendimi geri planda tuttum.

VAKTİM YOK

Bir dönem sunuculuk deneyiminiz de olmuştu. Kısa sürmesinin nedeni neydi?

Sunuculuk anlamında ilk yaptığım iş evlilik programı sunmaktı. Dört bölüm sunuculuk yapabildim. Sonra format değişti, program sunucusuz olarak devam etti.

Geçtiğimiz yıllarda SeLingerie adlı iç çamaşırı markanızı kurmuştunuz. Devam ediyor musunuz?

Devam edemiyorum maalesef. Çünkü ben çiziyordum, numuneleri gidip ben toparlıyordum, eve gelip onları birleştiriyordum, sunumu hazırlayıp atölyede duruyordum. Şu an ise öyle bir vaktim yok. Oyunculuk zamanımın çoğunu alıyor.

Şimdilerde 'Araf Zamanı' adlı dizide rol alıyorsunuz. Canlandırdığınız karakter aşk üçgeni arasında kalıyor. Siz onun yaşadıklarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

'Nazlı' dizide çok ağlıyor; aslında bu yönüyle bana yakın bir karakter. Çok duygusal ve başına gelenler çok ağır. Çocukluk aşkından ayrılmak zorunda kalıyor. Onun üzerine annesini kaybediyor. Sonra başka birisine sığınmaya çalışıyor. Kardeşi de yurt dışına gidiyor. Yapayalnız kalıyor.

Siz olsaydınız ne yapardınız?

'Nazlı' gibi davranırdım. Tabii bu kadar ağır şeyleri üst üste yaşamadığım için bilemiyorum. Duygusal anlamda kaldıramam gibi geliyor ama hiç kimsem kalmazsa ne yaparım şu anda bir şey söyleyemiyorum.

Özel yaşantınıza dikkat ediyor musunuz?

Aslında çok dikkat etmiyorum ama bazen bir yerlere gitmek içimden gelmiyor. Mesela "Bugün Bebek'e gideyim" diye düşünüyorum. Sonra "Bugün modum iyi değil. Belki gazetecilerle karşılaşırım, gitmeyeyim" diyorum.

Şöhret hayatınızda ne gibi değişiklikler yarattı?

Pek bir şey değiştirmedi. Modellik zamanının getirdiği durum da var. O zaman nasılsa şimdi de öyle. Çok fazla gezen biri olmadığım için kameralar hayatımda yok. Çünkü onların önünde yaşamayı sevmiyorum. Onun dışında sokakta gören insanlardan güzel yorumlar alıyorum.

Özel hayatınıza nasıl vakit ayırıyorsunuz?

Bir şekilde ayırıyorum. Evcil biri olduğum için arkadaşlarım iş çıkışı bana geliyorlar.

ÖZEL HAYATIM HEP ÖZEL KALMALI

İlişkilerinizi nasıl yaşarsınız?

İlişkisini göz önünde yaşayan insanların yıpranmaya daha müsait olduğunu düşünüyorum. Benim yaptığım saklamak değil. Sadece uzak tutup kendi huzurunu korumak. Bu huzurunla ilgili bir durum. Kendi hayatımı her şeyiyle uzak tutmaya çalışıyorum.

Siz oyuncusunuz, Şahan Bey de film çekiyor. İş anlamında geleceğe yönelik olarak yazılanlar sizi yıpratır mı?

Nasıl haberler çıktığına bağlı. Bir anda bulunduğunuz projede yapım şirketinden veto da yiyebilirsiniz. Ayrı tutulması gerekiyor. Özel hayat özel kalmalı.

İLİŞKİLERİME HERKESİN SAYGI & NBSP; DUYMASI GEREK

Son dönemlerde Şahan Gökbakar ile birlikte olduğunuz konuşuluyor. Bunlara ne diyeceksiniz?

Bununla ilgili konuşmak istemiyorum.

Hakkınızda yazılanlar sizi rahatsız ediyor mu?

Genel olarak yorum yaparsam; ilişkilerin 'özel' olduğunu düşünüyorum. Tabii ki rahatsız ediyor. İnsanların hayatlarının sorgulanması eminim herkesi rahatsız eder. Bir yerde saygı duyulması gereken bir şey olmalı. İlişkilerin dönemleri vardır. Bu dönemleri dikkate almak gerek. Örneğin ilişki başlarında, "Beraber misiniz?" diye sorarlar. Halbuki daha kendime söylememişimdir belki... ya da kavgalı olduğun anına denk gelir, yanlış bir şey yazılır, kimseyi inandıramazsın.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kameralar Önünde Yaşamayı Sevmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement