Kanser Tedavisi Gören Nuray Hafiftaş'ın Doktoru Umutlu Konuşmadı - Son Dakika
Magazin

Kanser Tedavisi Gören Nuray Hafiftaş'ın Doktoru Umutlu Konuşmadı

Kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle tedavi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın doktoru "Genel değerlendirmeyi 3 ay sonra yapacağız" dedi.

04.01.2018 13:44  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Hafiftaş'ın doktoru, 53 yaşındaki sanatçının sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Prof. Dr. Hakan Karagöl, Nuray Hafiftaş'ın son dönemlerde artan ağrı ve yakınmalar sebebiyle hastaneye başvurduğunu, ilk incelemelere göre karaciğerinde lezyonların gözlendiğini ve hızlı şekilde tedavi sürecine başlandığını ifade etti.

"3 AY SONRA GENEL DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ"

Ünlü sanatçının doktoru, "Şu anda Nuray Hanım'ın bünyesinin tolere edebileceği şekilde tedavi uyguluyoruz. Nasıl fayda göreceğini ara değerlendirmeler sonunda anlayacağız. Yaklaşık 2,5-3 ay sonra genel bir değerlendirme yaparak hangi seri tedaviyle devam edeceğimize karar vereceğiz" dedi.

Kanser Tedavisi Gören Nuray Hafiftaş'ın Doktoru Umutlu Konuşmadı

YAKINLARINA ÇAĞRI YAPTI

'Moral' vurgusu yapan Prof. Dr. Hakan Karagöl, "Kanser hastalığı tedavi sürecinde Nuray Hanım'ın moralininin yüksek olması önemli. Tedavilerini düzenli yaptırmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için beslenmeden uyku düzenine kadar her şeye dikkat etmesi gerekiyor. Hasta yakınlarının ise imkanlar dahilinde ellerinden geleni yaparak, Nuray Hafiftaş'ın yanında olmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kanser Tedavisi Gören Nuray Hafiftaş\'ın Doktoru Umutlu Konuşmadı

Son Dakika Magazin Kanser Tedavisi Gören Nuray Hafiftaş'ın Doktoru Umutlu Konuşmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • Hülya: Cok iyi anlıyorum nuray hanımın neler yaşadığını hissettiğini bende geçirdim bu dönemi kemoterapi radyoterapi ameliyatı.Çok şükür atlattım kızıma eşime aileme bağışladı Rabbim şifa deva bekleyen herkese sağlık sihhat nasip etsin Rabbim çok geçmiş olsun Nuray hanım Allah ailene sevenlerine bağışlasın inşallah 18 1 Yanıtla
    Çakma Hülya: Kemoterapi, radyoterapi ameliyatı ne demek. Sallamışsın ama tutturamamışsın. 5 3
  • Terekeme: Allah yardımcısı olsun . İnşallah şifa bulur. 15 0 Yanıtla
  • GEO : Allah c.c tüm hastalara şifa versin inşallah 14 0 Yanıtla
  • ŞAKİR: ALLAH RAHMET ETSİN 1 12 Yanıtla
  • Şahin: Geçmiş olsun Allah şifalar versin 12 1 Yanıtla
  • NACRE NALSA: ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN NURAY HANIMA.ÇOOK İYİ BİR SANATÇI.... 12 1 Yanıtla
  • bezirci: rabbim şifa versin inşaallah genç yaşlı herkes elbet ölümü tadacak dünyada iyi şeyler yapmalı kalp kırmaya değmez dünya malı için kavgaya dövüşe gerek yok herkes yaptığı ile yargılanacak rabbim yardım etsin 10 1 Yanıtla
  • geri zekalı kimsin: neden hep dislike veriyorsun.bir kişi nuray hanim için şifa dileyen herkese dislike vermiş.kadin ne yapsi sana.derdin nedir? mallll 11 0 Yanıtla
  • Gs li: Maalesef ömür çok kısa daha 53 yaşında dünya da iyi şeyler yapalım. 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement