Kara Rağmen Destek Tam! - Son Dakika
Magazin

Kara Rağmen Destek Tam!

Kara Rağmen Destek Tam!

Dün sona eren İFW'nin üçüncü gününde yoğun kar yağışı vardı.

12.02.2012 06:03

İFW kapsamında düzenlenen Tuba Benian-Nilhan Peker-Beste Gürel karma defilesinde podyuma çıkan Tuğçe Kazaz, defile öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bu yıl, yurt dışında düzenlenen moda haftalarında podyuma çıkmadığını söyleyen Kazaz, şöyle konuştu: "Kariyerimin o kısmını noktaladım. Artık sadece İFW'de podyuma çıkacağım." Bir şirket kurduğunu ve artık defile organizasyonları yapmaya başladığını söyleyen ünlü manken, "O yüzden ben başka bir seviyeye geçtim" dedi.

"DÖVMELERİM İŞ KAYBETTİRDİ"

İlginç dövmeleriyle tanınan Kazaz, dövmelerinin Türkiye'de sıkıntı yaratmadığını söyledi ama bu yüzden yurt dışında iş kaybettiğini de itiraf etti. Yedi dövmesi olduğunu belirten güzel manken, başka da yaptırmayı düşünmediğini belirtti.

EVLİLİK BAŞKA BAHARA

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İFW'nin üçüncü gününde önce Simay Bülbül, ardından da sevgilisi Okan Kurt ile birlikte Özlem Kaya'nın defilesini izledi. Soğuk havadan dolayı çok sıkı giyindiği dikkat çeken ünlü şarkıcı, sevgilisinin açık elbiseler giymesini yasakladığı haberlerine, "Süper noktaya temas ettiniz. Okan'ı görünce 'Kapalı elbise giymesin. Ayıp oluyor' deyin" diyerek esprili bir yanıt verdi.

"İNŞALLAH YAZA TEKLİF EDER"

Akalın, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisinden evlenme teklifi bekleyip beklemediği sorusunu ise şöyle yanıtladı: "İnşallah eder. Ben teklif etmesini istiyorum ama edeceğini zannetmiyorum. Yaza kadar inşallah eder."

"BİROL GÜVEN'İN YAZDIKLARINI ÇOK SEVİYORUM"

atv'de yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin kadrosuna dahil olan Burcu Esmersoy; İFW'nin üçüncü gününde Tuba Benian-Nilhan Peker-Beste Gürel karma defilesini izledi. Defile öncesinde gazetecilerle sohbet eden Esmersoy; 'Çocuklar Duymasın'a konuk oyuncu olarak katıldığını söyledi ve ekledi: "Ama yapımcımız Birol Güven, devamlılık olursa beni bırakmayacağını söyledi. Yani dizideki durumumun ne olacağı, ilerleyen günlerde belli olacak."

ÖNCE SUNUCULUK

Güzel sunucu; Birol Güven'in, dizide canlandırdığı 'Aylin' karakteri adına Twitter'da AylinYoulin adıyla açtığı hesabı ise şöyle değerlendirdi: "Attığı tweet'leri ben de takip ediyorum. Birol Güven; inanılmaz güzel, çok hoşuma giden şeyler yazıyor." Burcu Esmersoy, "Oyunculuk mu, sunuculuk mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Tabii ki her zaman sunuculuk. Oyunculuk çok zor. Ben hiçbir zaman oyuncu oldum, olacağım ya da olmaya çalışacağım diye iddia etmiyorum."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kara Rağmen Destek Tam! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement