Kendall Jenner, Göğüslerine Dolgu Koyarken Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Kendall Jenner, Göğüslerine Dolgu Koyarken Yakalandı

Vogue Magazin, Kendall Jenner'in bir gününü videoya çekti. Bu eğlenceli görüntülerde ünlü modelin göğüslerine destek koyarak büyük göstermeye çalışması dikkat çekti.

03.03.2016 12:31  Güncelleme: 14:27

Amerika'nın en ünlü ailelerinden biri olan Kardashian ailesinin küçük kız kardeşleri, modellik basamaklarını hızla tırmanıyor. Vogue Magazin Kendall'ın bir gününü çekti ve ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Gucci defilesinden, Chanel' defilesine kadar, en yakın arkadaşı model Gigi Hadid ile dansları, fast-food yerken ki görüntüleri, Marc Jacobs defilesi öncesi arabanın arka koltuğunda bacaklarındaki tüyleri alması ve daha fazlası bu videoda!

GÖĞÜSLERİNE DESTEK KOYARKEN YAKALANDI

Çekimler sırasında ablası Kim Kardashian da Kendall'a yiyecek getiriyor. Odada pankek ve çilek yiyen Kendall'a göre, -Pankek giren eve doktor girmez!- demek ki modeller sanıldığı gibi sadece yeşillikle beslenmiyor! Yemek işinden sonra Gigi Hadid ile hazırlanırken de çekilen Kendall, göğüslerine destek koyarak daha büyük göstermeye çalışıyor. Yarı çıplak dolaştığı soyunma odasında ise sempatik halleriyle dikkat çekiyor.

Kendall Jenner, Göğüslerine Dolgu Koyarken Yakalandı

Son Dakika Magazin Kendall Jenner, Göğüslerine Dolgu Koyarken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • qamill: Hep birilerinden birseylerden DESTEK. DESTEKSİZ biryere varamiyorsunuz dimi 24 0 Yanıtla
  • ........: olsun, memlekette bunlara salya akıtan enayi çok zaten. bunları bir halt sanıp da helaline hakaret eden zavallılar 17 0 Yanıtla
  • Aysel: Tuuu edepsiz. 2 0 Yanıtla
  • as: yapma ne olur kendal yapma bunu bize 1 1 Yanıtla

Advertisement