Kibariye'nin viral olan şarkısı remix versiyonuyla geri döndü - Son Dakika
Magazin

Kibariye'nin viral olan şarkısı remix versiyonuyla geri döndü

Kibariye\'nin viral olan şarkısı remix versiyonuyla geri döndü

Kibariye'nin 1993 yılında seslendirdiği şarkı yıllar sonra tekrar viral oldu ve sosyal medya platformlarında tıklanma rekorları kırdı. Kibariye, şarkısının gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek sevenlerine remix versiyonuyla sürpriz yaptı. Sözü ve müziği Eda Özülkü-Metin Özülkü'ye ait olan parçanın remix hali için Kibariye, Efe Can ile çalıştı. Ünlü sanatçı, Amirali'nin klip yönetmenliğinde kameraların karşısına geçti. Kibariye'nin yeni teklisi 'Lafı mı Olur' 10 Kasım'dan itibaren tüm dijital platformlarda dinlenebilecek.

10.11.2023 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kibariye'nin ilk olarak 1993 yılında seslendirdiği şarkı yıllar sonra tekrar viral oldu ve sosyal medya platformlarında tıklanma rekorları kırdı. Çok mutlu olduğunu ve şarkısının gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyleyen Kibariye, sevenlerine parçanın remix versiyonuyla sürpriz yaptı.

Sözü ve müziği Eda Özülkü- Metin Özülkü'ye ait olan parçanın remix hali için Kibariye, Efe Can ile çalıştı. Amirali'nin klip yönetmenliğinde kameraların karşısına geçen ünlü sanatçı, müzik severleri yerine oturtmayacak.

Kibariye'nin yeni teklisi "Lafı mı Olur" 10 Kasım'dan itibaren Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda…

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Kibariye'nin viral olan şarkısı remix versiyonuyla geri döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement