Kış Turnesinin İkinci Perdesi "deals With The Devil" ile Açılıyor - Son Dakika
Magazin

Kış Turnesinin İkinci Perdesi "deals With The Devil" ile Açılıyor

Kış Turnesinin İkinci Perdesi "deals With The Devil" ile Açılıyor

Şarkıları ve sempatik tavırlarıyla milyonların kalbini fetheden sanatçı Buray, Kerki Solfej organizasyonunda 4 Şubat Zorlu PSM'de vereceği konserle kış turnesinin ikinci etabının startını veriyor. İşte detaylar…

04.02.2022 13:22  Güncelleme: 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni yılın ilk İstanbul performansında sürprizlerle dolu bir sahne şovuna imza atacak olan Buray, geçtiğimiz hafta 92 ülkede aynı anda yayınlanan ve Avrupa müzik listelerinde önlenemez bir yükseliş trendine giren yeni parçası "Deals With The Devil"i de ilk kez bu konserde seslendirecek.

Tam anlamıyla festival havasında geçecek konser için sürpriz şovlarda hazırlayan Buray, 4 Şubat akşamı Zorlu PSM sahnesine müzikal bir iz bırakacak.

Buray kimdir?

Tam adı Buray Hoşsöz olan Buray, 15 Haziran 1984 tarihinde Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da dünyaya gelmiştir. Doğu Akdeniz Üniversitesinde Müzik eğitimi Alan Burayi daha sonra İngiltere'de University of Glamorgan'da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine yüksek lisansını tamamladı. Buray müzik kariyerine Haluk Bilginer, Gökhan Tepe, Soner Arıca, Berksan, İzel gibi pek çok sanatçıyla gitarist olarak çalışmıştır. 2004 yılında "United Boyband" grubunun solisti olarak rinde 125 yarışmacı arasından finale kalan ve İngiltere Royal Alexandra Palace'da konser veren Buray, 2008 yılında "Yanayım" adlı şarkıyla hızlı bir çıkış yapan Babutsa grubunun albümündeki çoğu şarkıya aranjörlük yaptı ve gitar çaldı. Kıbrıs'ta birçok sanatçının albümünde aranjörlük yapan genç yıldız, KKTC'deki sayısız televizyon programının orkestra şefliği görevini de üstlendi. Türkiye'ye yerleşen Buray, Avustralya'da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza attı. Başta Ferhat Göçer'in "Unutmuş Çoktan" şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler verdi. Bir yandan da Avustralya'da Melbourne'daki stüdyosunda ilk albümü "1 Şişe Aşk"ı 2015 yılında çıkardı. Solistliğini üstlendiği "Sensitive Vibrations" grubuyla ve "Acoustic Ceremony" projesiyle birçok konser verdi ve geniş ve modern İngilizce repertuvarı ile büyük ilgi gördü. Buray kişisel olarak 2015 yılında çıkardığı "İstersen" şarkısıyla popüler oldu. Daha sonrasında "Sen Sevda Mısın" şarkısını çıkaran Buray 2016 yılında "Kimsenin Suçu Yok" şarkısıyla müzik listelerinde başa oturmuştur. 2017 yılında "Sahiden" isimli albümüyle büyük yankı uyandırdı. 2018'de "Kehanet" albümüyle sevenlerine müzik şöleni sunan başarılı şarkıcı Son olarak çıkaran "Başka Hikayeler" albümüyle müzik listelerinde yerini alan Buray başarısına başarı katmaya devam etmektedir.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Kış Turnesinin İkinci Perdesi "deals With The Devil" ile Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement