Erkan Petekkaya, Kolpaçino'da Mafya Babasını Oynayacak - Son Dakika
Magazin

Erkan Petekkaya, Kolpaçino'da Mafya Babasını Oynayacak

Erkan Petekkaya, Kolpaçino\'da Mafya Babasını Oynayacak

"Paramparça dizisiyle gündemde olan Erkan Petekkaya, komedi alanında Türk sinemasının fenomen filmleri arasına giren Kolpaçino serisinin üçüncü filminde rol alacak.

18.01.2016 18:09  Güncelleme: 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Komedi alanında Türk sinemasının fenomen filmleri arasına giren Kolpaçino serisinin üçüncü filmi "Kolpaçino - 03. Devre"nin vizyon tarihi belli oldu. İlk iki filmiyle 1 milyonun üzerinde seyirciyi sinema salonlarına çeken Kolpaçino, daha maceralı, aksiyon ve eğlence dolu olan üçüncü filmiyle 11 Mart'ta beyazperdede olacak.

FİLMİN YÖNETMENİ ŞAFAK SEZER

Yapımcılığını Film İstanbul'un, yönetmenliğini ve senaryosunu filmin yıldızı Şafak Sezer'in üstlendiği yapım, güçlenen kadrosuyla bu senenin iddialı projeleri arasında yerini alacak. Filmde başrol oyuncusu Şafak Sezer'in yanı sıra Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya, Vahdet Çelik gibi oyuncular yer alıyor.

MAFYA BABASI ERKAN PETEKKAYA

Son dönemde 'Paramparça' dizisiyle gündemde olan Erkan Petekkaya da "Kolpaçino-3.Devre"nin kadrosunda yerini aldı. Petekkaya, filmde 'Başkan' lakaplı bir mafya babasını canlandırıyor. Kendine özgü tavırlarıyla, takıntılı olduğu seslerle ve slogan sözleriyle seyircinin gönlünde taht kuracak olan 'Başkan' karakteri Petekkaya'nın üstün performansıyla sinemaseverlerin yeni gözdesi olacak.

Son Dakika Magazin Erkan Petekkaya, Kolpaçino'da Mafya Babasını Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hasan: E iyiiiiiii. 3 1 Yanıtla
  • ...: Bunlar ne böyle yahuuu?"Sakallı makallı,kara kara şeyler?Ister inanın,ister inanmayın,bunları görünce midem bulanıyor,cinler tepeme geliyor,utancımdan yerin dibine giriyorum vallaa.Ormanlarda mı yaşıyorlar bunlar,eşkiyalar gibi.Gençler hep bunları örnek alıyorlar,onlar da sakallı makallı,kara kara şeyler,şeytan bakışlar,omuzlar aşagıda,suratlar asık,ağızlar açık. 3 0 Yanıtla
  • Edo: Dört gözle bekliyoruz bu flime emeği geçene eline sağlıklı... 1 0 Yanıtla
  • kolpacinu: B4n dahi iy oynarfim b3n daha cik benziyom amerikada yadiyom 0 0 Yanıtla
  • yanik: Serkan kardes başarılar 0 0 Yanıtla

Advertisement