Kolumu Gerçekten Sakat Sananlar Var! - Son Dakika
Magazin

Kolumu Gerçekten Sakat Sananlar Var!

Kolumu Gerçekten Sakat Sananlar Var!

1985 doğumlu Serkan Şenalp, 'Malik' karakterine nasıl hazırlandığını anlattı: Canlandırması zordu; onun neler yaşadığını anlayabilmem için sokakta 'Malik'....

20.04.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atv ekranlarında her cuma akşamı yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide kolu sakat 'Malik' karakterini Serkan Şenalp canlandırıyor. Daha önce 'Kızım Nerede?' ve 'Selena' gibi dizilerde de rol alan 1985 doğumlu Şenalp; oyunculuk geçmişini, rolünü ve dizisini anlattı:

KUŞKAN HAYRANI

Ben daima hayallerimin peşinden gittim. Sadece oyunculuk yapmıyorum, kendi işlerim de var ama her zaman zevk aldığım işler yapmanın peşindeyim. Küçükken çok fazla tiyatro ve sinema izlerdim. Hep okul tiyatrolarında yer aldım. Daha sonra, daha fazlasını yapmak istedim. 'Hayat Devam Ediyor' da benim için çok güzel bir proje oldu. Fikret Kuşkan'ın yıllardır takipçisiyim; onunla aynı projede yer alabilmek benim için çok keyifli.

Oyunculuk için okulumdan feragat ettim. Kocaeli Üniversitesi İşletme'yi bu yüzden yedi yılda bitirdim. Ama çektiğim zorluklara değdi diye düşünüyorum.

'Hayat Devam Ediyor', Türkiye gerçeklerine değindiği için sevildi. Türkiye'de yapılan her iki evlilikten biri 18 yaşında yapılıyormuş, her dört evlilikten biri de 15 yaşın altında. Pek çok kişinin bilmediği, bilse de elinden bir şey gelmediği bir sürü dram yaşanıyor.

'Malik', çok fazla acı yaşamış, gerçek bir dramın içinden gelen biri. Kendisine kötü davranılmış, çoğu zaman da susmak zorunda kalmış.

başta zorlandım

'Malik'in babasının sebep olduğu, yanlış iğne sonucu oluşmuş bir özrü var. Canlandırması oldukça zordu. Başlarda fiziksel zorluğunun yanı sıra psikolojik olarak da zorlandım. Onun yaşadıklarını hissetmeye çalıştım. Sokağa 'Malik' olarak çıkıp yürümenizi öneriyorum, ben öyle yaptım. Artık epeyce zaman geçti ve rolüm için zorluk yaşamıyorum.

Sokakta gerçekten kolumda bir şey olduğunu zannedenler oluyor. Bu hoşuma gidiyor. Demek ki seyirciyi dizinin içine çekebiliyorum.

TELEVİZYON PROJEM OLABİLİR!

Daha önce ekranda bir talk show programı yapmıştım. Çok istememe rağmen uzun zamandır TV programı yapamadım. Bir türlü doğru bir kanaldan, doğru proje gelmedi. Ama yaza yeni bir proje olabilir.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kolumu Gerçekten Sakat Sananlar Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement