Kylie Minogue ve Kylie Jenner Arasındaki İsim Savaşı Nihayete Eriyor - Son Dakika
Magazin

Kylie Minogue ve Kylie Jenner Arasındaki İsim Savaşı Nihayete Eriyor

'Kylie' ismiyle marka tescili yüzünden birbirine giren dünyaca ünlü şarkıcı Kylie Minogue ve Kylie Jenner'ın davasında gelişme yaşandı. Minogue, yaptığı itirazı geri çekti.

07.02.2017 10:08  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü şarkıcı Kylie Minogue, aynı zamanda kendi ismi üstünden parfüm, mobilya ve elbise satışı yapıyordu. Sosyal medya fenomeni ünlü manken Kylie Jenner'ın, Minogue ile aynı ismi taşıması, marka konusunda krize neden olmuştu. Uzun süre tartışılan konu, Kylie Minogue'un hamlesiyle sonlanacak gibi gözüküyor.

GEÇEN SENE MAHKEMEYE TAŞIDI

Kardashian'ların televizyon şovuyla üne kovuşan Kylie Jenner, ABD'de kendi isminin marka tescilini almaya çalışmıştı. Ancak bu çabası, yılların eskitemediği Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue tarafından darbe almıştı. Resmi belgelere göre Jenner, ilk başvuruyu Nisan 2015 yılında 'Kylie' adıyla yaptı. Mingoue ise 2016 yılında kendi markasının tehdit altında olduğunu öne sürerek itirazda bulundu.

MINOGUE'DAN BEKLENMEDİK HAMLE

Minogue'un ekibi geçtiğimiz ay itirazını çektiğini resmen bildirdi. Bu beklenmedik olay, Jenner ve Kylie Minogue'un anlaşmaya vardığı iddialarını güçlendirdi. İki isim de konu hakkındaki sessizliğini sürdürüyor.

Kylie Minogue ve Kylie Jenner Arasındaki İsim Savaşı Nihayete Eriyor

Son Dakika Magazin Kylie Minogue ve Kylie Jenner Arasındaki İsim Savaşı Nihayete Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement