Libido polemiğine bir yorum da İlker Kaleli'den: Anlamadığım bir konu - Son Dakika
Magazin

Libido polemiğine bir yorum da İlker Kaleli'den: Anlamadığım bir konu

Can Yaman'ın başlattığı libido polemiğiyle ilgili sorulara yanıt veren oyuncu İlker Kaleli, "Saçmasapan sorunlar. O karakterle ilgili bir şey değil, anlamadığım konular" dedi.

11.12.2019 18:04  Güncelleme: 19:01

Can Yaman, verdiği röportajda "Erkenci Kuş" dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir'le aralarındaki uyumdan söz ederken tartışma yaratan sözlere imza atmıştı.

LİBİDO TARTIŞMASI GÜNDEM OLDU

Yaman, "Demet biraz snop olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder'le bu yüzden problem yaşadım. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar. Seyirciye 'Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu' diye sordurtamazsan o iş tutmaz." demişti.

"ANLAMADIĞIM KONULAR"

Sanat dünyasından çok sayıda isim de oyuncunun bu sözlerini eleştirmişti. Son olarak bu sözler oyuncu İlker Kaleli'ye soruldu. Kaleli ise, "Saçmasapan sorunlar. O karakterle ilgili bir şey değil, anlamadığım konular. O işleri pek fazla takip etmiyorum" dedi.

Libido polemiğine bir yorum da İlker Kaleli\'den: Anlamadığım bir konu

Son Dakika Magazin Libido polemiğine bir yorum da İlker Kaleli'den: Anlamadığım bir konu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Manolya: Millet ne dertte bunlar ne dertte gidinde adam akıllı. Islerle uğraşın utanmazlik diz boyu bunlarda 1 1 Yanıtla
  • meroline: adam rahatça düşündüklerini söylüyor ne var ister beğenirsin ister eleştirirsin yargılamayın kızlar hasta adama diye erkekler ego kasmasın gayette götürüyor bildiğin, adam ön yargıları ve çıtayı yükselten hareketler sergiliyor kıvancada hakaret etmemiş konuşmasının tamamını dinleyin derim 0 0 Yanıtla
  • RotasızGassal: Demette ne fenaymış be kardeşim Önce oğuzhanı futboldan etti Canıda aleme rezil etti 0 0 Yanıtla

Advertisement