Madonna İslamiyete Merak Saldı - Son Dakika
Magazin

Madonna İslamiyete Merak Saldı

Madonna İslamiyete Merak Saldı

Ünlü şarkıcı Madonna, Müslüman nişanlısı Brahim Zaibat ile birlikte olmaya başladıktan sonra Kuran-ı Kerim'i elinden düşürmüyor.

09.10.2013 10:43  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

55 Yaşındaki pop yıldızı Madonna, İslamiyete merak saldı. Katoliklikten Yahudiliğin mistik bir öğretisi olan Kabala'ya geçiş yapan Madonna, şimdi Kuran'ı Kerim'i elinden düşürmüyor.

NİŞANLISINDAN ETKİLENDİ

25 yaşındaki Müslüman nişanlısı Brahim Zaibat ile din hakkında tartışan ve İslamiyetle ilgili çok fazla bilgi sahibi olmadığını fark eden 55 yaşındaki Madonna, "Kuran'ı Kerim okumaya başladım" dedi. 1996'dan bu yana Kabala tarikatının üyesi olan Madonna'nın her hafta düzenli olarak çocuklarıyla birlikte dini ayinlerin toplantılarına katılıyor.

"TÜM KUTSAL KİTAPLAR ÖĞRENİLMELİ"

Madonna'nın geçen ay ölen tarikat liderinin cezane töreninde görülmemesi kafalarda soru işareti bırakmıştı. Eşi ünlü yönetmen Guy Ritchie'den ayrıldıktan sonra birlikte olduğu erkek arkadaşı Brahim Zaibat'ın Müslüman olduğu belirtilen şarkıcı, Müslüman kız çocukları için okul inşa ettirdiğini de kaydetti. Madonna "Tüm kutsal kitapları öğrenmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Tüm kutsal kitapları okumak çok önemli" dedi. Yaman adlı arkadaşının kendisinin "İyi bir Müslüman iyi bir Yahudi, iyi bir Yahudi iyi bir Hıristiyandır" dediğini de belirten Madonna kendisinden de bundan başkasına inanmadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Madonna İslamiyete Merak Saldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement