MasterChef'te büyük talihsizlik! Yemeği tadılmayan yarışmacı gözyaşlarına engel olamadı - Son Dakika
Magazin

MasterChef'te büyük talihsizlik! Yemeği tadılmayan yarışmacı gözyaşlarına engel olamadı

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde talihsiz bir olay yaşandı. Şeflerin istediği yapan ancak ocakta unutan Nejdet ve Atakan'ın yemekleri değerlendirilmeye alınmadı. Şeflerin kendisini oyun dışı bıraktıklarını öğrenen Nejdet, hüngür hüngür ağladı.

19.08.2021 09:10  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıyasıya mücadele etmeye devam ediyor. MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar ilk turda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun isteği üzerine sac tava ve pilav yaptı.

İKİ YARIŞMACININ YEMEĞİNE BAKMADILAR

MasterChef Türkiye'de iki yarışmacı, final turunda talihsiz bir olay yaşadı. Şefler, yemekleri ocakta unutan iki yarışmacının yemeğini değerlendirmeye almadı. Nejdet ve Atakan, süre bitiminde yemeklerini ocaktan sunum tahtasına koymadıkları için değerlendirme dışında kaldı. İki yarışmacı da bu olay sonrasında adeta yıkıldı.

MasterChef'te talihsiz olay! Yemeği tadılmayan yarışmacı gözyaşlarına boğuldu
Nejdet ve Atakan

GÖZYAŞLARI İÇİN STÜDYODAN AYRILDI

İkinci tura kalamadığı için yıkılan yarışmacılardan Nejdet, gözyaşlarına hakim olamadı. Yere çömelerek gözyaşı döken yarışmacıyı, arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Bir süre kendine gelemeyen yarışmacı stüdyodan ayrılmak zorunda kaldı.

MasterChef'te talihsiz olay! Yemeği tadılmayan yarışmacı gözyaşlarına boğuldu
MasterChef\'te büyük talihsizlik! Yemeği tadılmayan yarışmacı gözyaşlarına engel olamadı

Son Dakika Magazin MasterChef'te büyük talihsizlik! Yemeği tadılmayan yarışmacı gözyaşlarına engel olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Vesile Aksoy: Çok üzüldüm yaa bide akrabamızdı Nejdet keşke şefler bi şans verseydi ikisine çok kötü talihsizlik olmuş 15 6 Yanıtla

Advertisement