Megan Fox, Artık Cinsel İçerikli Sahnelerde Rol Almayacak - Son Dakika
Magazin

Megan Fox, Artık Cinsel İçerikli Sahnelerde Rol Almayacak

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen 29 yaşındaki Megan Fox, üçüncü çocuğuna hamile olduğu için +18 içerikli filmlerde oynamayacağını söyledi.

09.05.2016 10:03  Güncelleme: 15:23

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Megan Fox, neden artık kameraların önünde müstehcen sahnelerde rol almayacağını açıkladı. Daha önce rol aldığı sinema filmlerinde tutkulu sahnelere imza atan 29 yaşındaki ünlü sinema yıldızı, üçüncü çocuğuna hamile olduğu şu sıralarda İngiliz Sun Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, bundan sonra cinsel içerikli sahnelerde rol almayacağını ifade etti.

CİNSEL İÇERİKLİ SAHNELERİN OLDUĞU PROJEYİ KABUL ETMİYOR

Üç yaşındaki Noah ve iki yaşındaki Bodhi'nin annesi Fox'un, çok yakında ailesine yeni bir üye daha katılacak. Megan Fox, bu mutlu aile tablosuna uygun olmadığı gerekçesiyle kendisine gelen film ve dizi projelerinde eğer cinsel içerikli sahneler yer alıyorsa artık kabul etmediğini bildirdi.

"OĞULLARIM, ANNELERİNİ +18 SAHNELERDE GÖRMEMELİ"

Sun gazetesine konuşan Fox; "Erkek çocukların, annelerini yaparken görmemesi gereken bazı şeyler var. HBO kanalından gelen bir bir proje bana teklif edildi. Senaryonun merkezinde bir hayat kadınının yaşamı yer alıyordu. +18 bir filmde göreceğiniz türden cinsel içerikli sahneler yer alıyordu. Oğullarımın bunu kaldırabileceğini zannetmiyorum. Onların gerçek ile sanat arasındaki ayrımı yapabileceklerini sanmıyorum. Kendi anneniz olduğunda kafa karıştırıcı olabiliyor." sözleriyle kararının ardında yatan sebebi açıkladı.

"AŞIK OLMADIĞIM BİR ERKEKLE CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMADIM"

Transformers filmlerindeki rolüyle hafızalara kazınan ünlü aktris, şu an üçüncü çocuğuna hamile. Kocası Brian Austin Green ile arasında şu sıralar soğuk rüzgarlar esen Fox, cinsel birliktelik yaşamak istemediğini belirtmişti, en azından bir süreliğine. Geçmişinde sadece iki erkekle cinsel birliktelik yaşadığını açıklayan Megan, Rolling Stone dergisine verdiği bir demeçte; "Aşık olmadığım bir erkekle asla cinsel birliktelik yaşamadım. Diğer türlü birliktelik fikri midemi bulandırıyor. Tek gecelik ilişkinin yanına bile yaklaşmadım. Ben rastgele cinsel ilişki yaşayacak bir kadın değilim." sözleriyle cinselliğe bakışını dile getirmişti.


Megan Fox, Artık Cinsel İçerikli Sahnelerde Rol Almayacak

Son Dakika Magazin Megan Fox, Artık Cinsel İçerikli Sahnelerde Rol Almayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement