Merve Çağıran ile Yakalanan Oyuncu Armağan Oğuz, Muhabirlere Para Teklif Etti - Son Dakika
Magazin

Merve Çağıran ile Yakalanan Oyuncu Armağan Oğuz, Muhabirlere Para Teklif Etti

'Çi' dizisinin yakışıklı oyuncusu Armağan Oğuz, Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Merve Çağıran ile yakalandı. Oğuz fotoğrafları silmesi için muhabirlere para teklif etti.

22.12.2017 11:19  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'deki 'Kalp Atışı'nın 'İpek'i Merve Çağıran adını 6 ay önce ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla duyurmuştu.

ROL ARKADAŞI İLE EL ELE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Geçen hafta da bir ödül törenine dizideki rol arkadaşı Ali Burak Ceylan ile el ele katılmış, ikilinin sevgili olduğu söylenmişti. Merve Çağıran önceki gece herkesi şaşırttı. 'Çi' dizisinde oynayan Armağan Oğuz ile Cihangir'deydi.

YAKALANINCA ÇILGINA DÖNDÜ

Yanlarında ortak arkadaşları olan ikili tam Merve Çağıran'ın evinin önündeyken flaşlar patladı. Merve Çağıran kızdı ve bağırıp çağırmaya başladı.

"İSTEDİĞİNİZ PARAYI VERELİM"

Bu sırada Armağan Oğuz "Bir dakika Merve" diyerek habercilere döndü. "Silin o fotoğrafları size istediğiniz parayı verelim" teklifinde bulundu. "Hayır" yanıtını alınca daha fazla üstelemeden apartmana girdiler.

İkili böyle görüntülendi;

Merve Çağıran ile Yakalanan Oyuncu Armağan Oğuz, Muhabirlere Para Teklif Etti

Son Dakika Magazin Merve Çağıran ile Yakalanan Oyuncu Armağan Oğuz, Muhabirlere Para Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • İstanbul: Düzgün haberler istiyoruz, bu ne şimdi habermi. 22 2 Yanıtla
  • Hergele: Adamların dini imanı para olmuş her kapıyı paranın açıcagını sanıyolar bazı insanları rüşvet yiyiyo yok veriyo diye suçlamadan önce kendilerine bakmaları lazım madem çok paran var git bikaç fakir fukaranın karnını doyur 9 1 Yanıtla
  • ALBATROS: Bugün Haberlerde Tamda Konumuz BM ler Kararları Ve Usanın Finosu Trumpla Birebir Örtüşüyor.Armagan Oguz Para Teklif Ediyor Trump Ve İsrail Finosu BM lerin Kararlarına Karşı Çıkan Hayınlara Para Teklif Ediyor.KUDÜS Gibi Tüm Dünya Halklarını İlgilendiren Bir Karara Karşı Çıkmak Demek İnsanlık Onurunu Ayaklar Altına Almak Demektir.Lakin Benim Merak Ettiğim Usa Ve İsrail Finosunun,Dağıtacağı Bu Paraların Bizim Ülkemizdeki Muhalefetimizin Koyunlarınında Faydalanabilecegimidir 1 5 Yanıtla
  • rakko: vay vay uçmuşlar 0 1 Yanıtla
  • ccccccc: Herkes titan titana olmuş muhabirler uyuyor. 1 0 Yanıtla
  • evet: rüşvet ha direk hapise atın bunların ikisinide.. 0 0 Yanıtla
  • tüh sıfatınıza..: azmışlar nasıl kaçıyorlar kameradan anca onlar baş eder bunlar ile.. 0 0 Yanıtla

Advertisement