Mfö'den, Bahçeşehir Çıkartması - Son Dakika
Magazin

Mfö'den, Bahçeşehir Çıkartması

Mfö\'den, Bahçeşehir Çıkartması

Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)’nde sahne alan, Türk müziğinin duayen gruplarından MFÖ, hafızalarda yer edinmiş şarkılarıyla Başakşehirli’lere unutulmaz dakikalar yaşattı.

22.12.2013 10:13

Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)'nde sahne alan, Türk müziğinin duayen gruplarından MFÖ, hafızalarda yer edinmiş şarkılarıyla Başakşehirli'lere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Türkiye'nin en önemli ve köklü grubu olan MFÖ, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)'nde sahne aldı. Biletleri haftalar öncesinden tükenen konserde, MFÖ unutulmaz parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konsere, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Harun Karaca, Başkan Yardımcıları Haluk Dikbaş, Nurettin Ertemel ve çok sayıda Başakşehirli katıldı.

MFÖ, BAŞAKŞEHİRLİ'LERLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

BKSM'nin tamamını dolduran hayranlarının alkışlarıyla sahne alan MFÖ, konsere 'Ele güne karşı' parçasıyla başladı. Grup üyelerinden Mazhar Alanson, konser başlangıcında seyircilere seslenerek, "Biz bu kadar güzel, bu kadar yoğun bir izleyici beklemiyorduk. Siz kocaman bir şehirmişsiniz. Konserde, sizden söz istiyorum, herkes sesim kötü demeden, yanımda oturan ne der demeden, MFÖ parçalarını hep bir ağızdan, avaz avaz söyleyecek" şeklinde konuştu.

Özkan Uğur'un rahatsızlığından dolayı MFÖ konserlerine bir süre ara vermek zorunda kaldıklarını dile getiren Alanson, "Çok şükür, Özkan'ın hastalığı sizlerin ilgi ve dualarıyla iyileşti, şimdi çok iyi. Yeniden sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyoruz" dedi.

Fuat Güner ise, "MFÖ olarak 41 yılı geride bıraktık. Hayatımdaki en güzel ve unutulmaz anılar MFÖ'de yaşadığım anlardır" diye konuştu.

Konserlerinde 3 ayrı jenerasyonu bir araya getiren, Türkiye'nin ender gruplardan MFÖ, BKSM konserinde, 41 yıllık beraberlikten oluşan unutulmaz parçalarını Başakşehirlililer için seslendirdi. Grup; Mazeretim var, Ah bu ben, Sakın gelme, Benim hala umudum var, Yandım yandım, Yalnızlık ömür boyu, Tam ortasındayım, Mecburen, Bu sabah yağmur var İstanbul'da, Bir zamanlar, Olduramadım, Sarı Laleler, Ali Desidero gibi hafızalara yer etmiş olan parçalarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi.

MFÖ, sahne performanslarıyla göz doldurdu. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, aldıkları sayısız ödüller ve getirmiş oldukları yeniliklerle pop müzik tarihinin simgesi olan MFÖ'ye gecenin anısına çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mfö'den, Bahçeşehir Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement