Miranda'ya Niyet Chloe'ye Kısmet! - Son Dakika
Magazin

Miranda'ya Niyet Chloe'ye Kısmet!

Miranda\'ya Niyet Chloe\'ye Kısmet!

Ünlü Topmodel Miranda Kerr'in Katılmaktan Son Anda Vazgeçtiği Antalya Dosso Dossi Fashion Show'un...

08.06.2013 06:02

Antalya Expo Center'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, bu yıl da renkli defilelere ev sahipliği yaptı. Fransız kabaresi Moulin Rouge'dan esinlenerek dekore edilen defile alanında, iddialı görsel şovlar sunuldu.

1 MİLYON DOLARLIK KOLYEYİ TANITI

Etkinliğe katılmaktan son anda vazgeçen Avustralyalı topmodel Miranda Kerr'in yerine podyumda, Serdar Ortaç'ın manken sevgilisi Chloe Loughnan vardı. İrlandalı model defilede, Miranda Kerr için özel olarak tasarlanan giysilerden ikisini giydi. Defilenin en çok dikkat çeken yanlarından biri de Chloe Loughnan'ın taşıdığı 1 milyon dolarlık kolye oldu. Roberto Bravo firması tarafından tasarlanan, değerli taşlarla bezenmiş kolyeyi Miranda Kerr yerine Chloe Loughnan tanıttı. Dosso Dossi Fashion Show'u bu yıl yaklaşık 5 bin kişi takip etti. Defilelerde, yerli ve yabancı 30 manken görev aldı.

"GELEMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Dünyaca ünlü topmodel Miranda Kerr, Türkiye'deki programını iptal ettiği için üzgün olduğunu Twitter'da dile getirdi: "Dosso Dossi Fashion Show'a katılamadığım için üzgünüm. Ocak 2014'te görüşmek üzere. Sevgilerim ve dualarım sizinle."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Miranda'ya Niyet Chloe'ye Kısmet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement