'Moskova'nın Şifresi' Trabzon'da Çözüldü - Son Dakika
Magazin

'Moskova'nın Şifresi' Trabzon'da Çözüldü

\'Moskova\'nın Şifresi\' Trabzon\'da Çözüldü

Başrollerini Alper Kul ile Aslıhan Güner'in oynadığı 'Moskova'nın Şifresi: Temel' filminin galası önceki akşam Trabzon'da yapıldı.

23.11.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Alper Kul ile Aslıhan Güner'in oynadığı 'Moskova'nın Şifresi: Temel' filminin galası önceki akşam Trabzon'da yapıldı. 'Sümela'nın Şifresi: Temel' filminin devamı olan yapımın galasına; oyuncular Alper Kul, Aslıhan Güner, Salih Kalyon ve Ruhi Sarı'nın yanı sıra kalabalık bir davetli grubu katıldı.

BİRLİKTE İZLEDİLER

Forum Trabzon Cinemaximum'da gerçekleştirilen gösterime, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bazı futbolcular da katıldı. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da filmi oyuncularla birlikte izledi. Gösterimin ardından filmin afişinin bulunduğu pasta oyuncular tarafından kesildi ve kolbastı ile horon oynandı.

FİLMDEN ŞENOL GÜNEŞ'Lİ ESPRİLER

Şenol Güneş, filmde kendi isminin geçtiği esprili sahneleri çok beğendiğini söyledi. İşte o sahneler:

Filmde 'Turgay', 'Filiz'e evlenme teklif ederken, "Hayatımın Şenol Güneş'i olur musun?" diyor. Arkadaşları da ona, "Yani benim hayatım olur musun?' demek istiyor" diye açıklama yapıyor.

Bir başka sahnede, Diyanet İşleri'nden 'İmam Necati'ye camide çok fazla Trabzonspor'dan bahsettiği için uyarı geliyor. 'İmam Necati' de cemaate, "Doğu'dan doğar, Batı'dan batar. Soyadı da aynı olan biri vardır" diyor. Cemaat de "Şenol Güneş" diye bağırıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Moskova'nın Şifresi' Trabzon'da Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement