Motosiklet Tutkunu Samuray - Son Dakika
Magazin

Motosiklet Tutkunu Samuray

Motosiklet Tutkunu Samuray

Son filminde bir samurayı canlandıran Keanu Reeves, 22 yaşından bu yana tutkunu olduğu motosikletlere olan ilgisini Vogue dergisine anlattı.

17.06.2012 06:03

Hollywood'un en karizmatik isimlerinden biri olan 1964 doğumlu Keanu Reeves, gelecek yıl '47 Ronin' isimli filmle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bir yandan 'Bill & Tedd 3' ve 'Cowboy Bebop' isimli filmlerin çekimlerini sürdüren Reeves, oyunculuktan sonra en büyük tutkusu olan motosikletler hakkında Vogue dergisine konuştu:

Motosiklet kullanmaya 22 yaşında başladım. Los Angeles'a taşındığımda 20 yaşındaydım ve o dönem motosiklet kullanan bir kız arkadaşım vardı. O bana motosiklet kullanmasını öğretti, o gün bugündür de motosikletler benim için büyük bir tutku.

İlk motosikletim bir Kawasaki 600 Enduro oldu. Ama iki tekerlekli ilk aşkım bir Norton Commando'ydu. Los Angeles'ta ilk olarak 1973 model bir Norton Commando aldım; o gün bugündür de sadece bu markayı tercih ediyorum.

kazalarda suçlu benim!

Şu an üç tane Norton Commando'm var. Biri Fastback, biri Roadstar biri de Interstate. Sonuncusu 20 yıldır benimle.

Sandra Bullock'un bana hediyesi olan bir de West Coast'um var.

Gençlik yıllarımda tehlikeli bir şekilde motosiklet kullanmayı severdim. Farları söndürür ve gece karanlığında motosikletle en tehlikeli yollara girerdim. Artık öyle şeyler yapmıyorum ama yine de Los Angeles'ta 1990'da kasksız motosiklet kullanmanın yasaklanmasını anlamsız buluyorum.

Motosikletle büyük kazalar atlattım ama sanırım hepsinde ben suçluydum. Zaten çoğunlukla motosikletlerimi geçirdiğim kazalar yüzünden çöpe atmak zorunda kaldım!

En çok New York'ta geceleri, Kuzey Avustralya'da ve Los Angeles'ta motosiklet kullanmayı seviyorum.

Şu an bir samurayı canlandırdığım '47 Ronin' isimli filmin çekimleri için Londra'da bulunuyorum. Burada da motosiklete binmek son derece keyifli.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Motosiklet Tutkunu Samuray - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement