Muhteşem Yüzyıl'dan Ne Zaman Ayrılacak? - Son Dakika
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'dan Ne Zaman Ayrılacak?

Muhteşem Yüzyıl\'dan Ne Zaman Ayrılacak?

Valide Sultan rolüyle ekrana damga vuran Nebahat Çehre, Muhteşem Yüzyıl'da uzatmaları oynuyor.

10.05.2012 06:03  Güncelleme: 15:02

Les Ottomans'da önceki akşam gerçekleştirilen bir defilenin konuklarından Nebahat Çehre; iki bölüm sonra rol aldığı 'Muhteşem Yüzyıl' adlı diziden ayrılacağını açıkladı.

Çehre; canlandırdığı 'Valide Sultan'ın öleceğini, dizinin de tatile gireceğini belirtti. Oyuncu; üç ay dinleneceğini, sonrasında ise gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi.

Star TV'nin en çok izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Senaryo gereği kalp krizi geçirerek felç geçiren ve yatağa düşen Nebahat Çehre'nin iki bölüm sonra ölerek diziden ayrılacağı netlik kazandı.

DİZİDE NELER OLUYOR

Entrika dolu bir bölümle ekrana gelen ""Muhteşem Yüzyıl""da, Valide Sultan'ın rahatsızlanması sonrası haremin yönetimi Mahidevran'a kaldı.

Osmanlı'nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikaları kendince yorumlayan ""Muhteşem Yüzyıl"", sürükleyici bir bölümle daha karşımıza çıktı.

Valide Sultan'ın rahatsızlanmasından sonra gözlerini açtığı haberi sarayda hızla yayıldı. Valide Sultan'ın iyileşmesi Mahidevran ve Hürrem arasındaki gerilimi iyiden iyiye tırmandırırken Nigar'ın getirdiği haberden sonra haremde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Valide Sultan'ın yokluğunda haremi Mahideevran yönetecektir.

Mahidevran, haremi Hürrem için zindana çevirmekte geç kalmaz. Hürrem'e yakın cariyeler gönderilir. Hürrem duruma anında müdahale eder ama Gül Ağa'nın yaptıkları kendisine pahalıya patlamak üzeredir.

İskender Çelebi, İbrahim'in elçilerle yaptığı görüşmenin tutanaklarını inceler. İbrahim'in konuşmalarını Sultan Süleyman'a ulaştırmaktan çekinmez. Sultan Süleyman okudukları karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Seferden dönen İbrahim, Süleyman'ı karşısında bulur. Mahidevran'ın yükselişi Hürrem'i huzursuz eder. Hürrem, Mahidevran'dan kurtulmanın yollarını aramaya başlar ve yeni bir ittifak arayışına girer 

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Muhteşem Yüzyıl'dan Ne Zaman Ayrılacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement