Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Alan Ceyhun Yılmaz Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Alan Ceyhun Yılmaz Kimdir?

Komedyen, oyuncu ve radyocu Ceyhun Yılmaz, Mesut Yar'ın "Mesut Yar ile Burada Laf Çok" programında oyuncu Müjde Uzman'a hakaret ettiği gerekçesiyle 5 ay 25 gün hapis cezası aldı. Hapis cezası sonrasında Ceyhun Yılmaz merak konusu oldu. Peki, Ceyhun Yılmaz kimdir, kaç yaşındadır, neden hapis cezası aldı?

07.11.2018 14:43  Güncelleme: 15:01

" ile Burada Laf Çok" programına Mehmet Turgut, Ceyhun Yılmaz, Müjde Uzman ve Filiz Taçbaş konuk olmuştu. Mesut Yar'ın Müjde Uzman'a 'asıl mesleğiniz nedir?' sorusu sırasında, Ceyhun Yılmaz Mehmet Turgut'a sessizce şoke eden bir cevap vermişti. Müjde Uzman Ceyhun Yılmaz'a açtığı dava sonuçlandı. Dava sonucunda 5 ay 25 gün hapis cezası alan Yılmaz'ın cezası ertelenirken Ceyhun Yılmaz merak konusu oldu.

CEYHUN YILMAZ KİMDİR?

, 5 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Okulu'nda okuyan Ceyhun Yılmaz, bu yıllarda düzenlediği tek kişilik oyunları ile kendini tiyatroya başlamıştır.Okul mezunuyetinde ilk kez sahne deneyimi yaşayan oyuncu, Lise eğitimini Yeşilköy 50. Yıl Lisesi'nde tamamlamıştır. Buradan mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Açıköğretime kaydolmuştur. Ancak 2. yılında üniversite eğitimini bırakmıştır.

Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Alan Ceyhun Yılmaz Kimdir?

TELEVİZYONA İLK ADIM

Ceyhun Yılmaz, 1995 yılında Star TV'nin yapım yardımcılığına başladı. Daha sonra TGRT muhabirliği, Star TV spor yapımcılığı yaptı. 1999'da Best FM'de yayın yapmaya başlamıştır. 2001 yılında kendi adının bulunduğu bir programı 19 bölüm boyunca sunmuştur.

Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Alan Ceyhun Yılmaz Kimdir?

ŞİİR KİTAPLARI ÇIKARDI

2002 yılında ilk şiir kitabını çıkardı. Ardından aynı yıl okulunu ve programlarını bırakarak askerliğini yapmak için Van'da bulundu. 4 aylık acemi birliği eğitiminin ardından Türkiye'nin tüm illerini dolaşmış ve toplamda 107 gösteri düzenlemiştir.2013 askerliğini bitirip radyoya tekrar dönüş yaptıktan sonra ikinci şiir kitabı olan 'Kasım'ın Bıçak Yarası'nı yazmıştır.

Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Alan Ceyhun Yılmaz Kimdir?

2004 yılında TRT ile anlaştı ve 'Şov Rüzgârı' adlı programı 14 bölüm boyunca sundu. Sanatçı sunuculuk hayatı boyunca toplamda 40 programın sunuculuğunu yapmıştır.

HAYAT BİLGİSİ İLE ÇIKIŞ YAPTI

Ceyhun Yılmaz, en iyi çıkışını 2003 yılında Show TV'de yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı Ruhi karakteriyle yaptı.

Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Alan Ceyhun Yılmaz Kimdir?

KİTAPLARININ GELİRİNİ LÖSEV'E BAĞIŞLADI

Sanatçı 3 kitabının birleşimi olan 3. kitabını yayınlamış ve buradan elde ettiği geliri 'e bağışlamıştır. Birçok dizide misafir oyuncu olarak yer alan Yılmaz "Hababam Sınıfı Merhaba", "Hababam Sınıfı Askerde", "Maskeli Beşler", "Maskeli Beşler: Irak", "Maskeli Beşler: Kıbrıs", "Osmanlı Cumhuriyeti", "Çakallarla Dans" gibi filmlerde de yer almıştır.

Müjde Uzman\'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Alan Ceyhun Yılmaz Kimdir?

Son Dakika Magazin Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Alan Ceyhun Yılmaz Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement