Elif Ece Uzun'a, Kayınpederi Ev Hediye Etti - Son Dakika
Magazin

Elif Ece Uzun'a, Kayınpederi Ev Hediye Etti

Elif Ece Uzun\'a, Kayınpederi Ev Hediye Etti

Geçtiğimiz günlerde işadamı Ercan Torunoğulları ile nişanlanan Elif Ece Uzun'a kayınpederi Kuzey İtalya'daki Como Gölü kıyısında ev satın aldı.

03.11.2013 13:02  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Podyumların ünlü ismi Elif Ece Uzun, geçtiğimiz ay işadamı Ercan Torunoğulları ile nişanlandı. Güzel model, kendisini nişanlısının ailesine çok sevdirmiş olacak ki; müstakbel kayınpederi Turgut Torunoğulları'nın müthiş bir jestiyle karşılaştı.

BÖYLE HEDİYE GÖRÜLMEDİ

Türkiye'nin yanı sıra Hollanda'da başarılı işlere imza atan Torunoğulları; Elif Ece Uzun ve oğluna muhteşem bir nişan hediyesi verdi. Torunoğulları; genç çift için İtalya'nın en lüks yerlerinden biri olan Como Gölü'nde bir villa satın aldı. Evlendikten sonra yılın bir kısmını buradaki evlerinde geçirecek olan ünlü model ile Ercan Torunoğulları, böylece birçok dünya starıyla da komşu olacak.

İTALYA'NIN LÜKS BÖLGESİ

George Clooney'den Madonna'ya kadar dünyaca ünlü birçok yıldızın villalarının bulunduğu Como Gölü'ndeki ev fiyatları; cep yakıyor. İtalya'nın en pahalı gayrimenkul fiyatlarına sahip bölgede; en küçük bir dairenin fiyatı bile 200 bin dolardan başlıyor. Turgut Torunoğulları'nın müstakbel gelini ve oğlu için satın aldığı lüks evin fiyatının ise yaklaşık 1 milyon lira civarında olduğu konuşuluyor.

DÜĞÜN SENEYE

Elif Ece Uzun ile Ercan Torunoğulları; geçtiğimiz ay işadamına ait Fethiye'deki otelde nişanlanmıştı. Çiftin nikahı ise 21 Haziran 2014'te Four Seasons Otel'de gerçekleştirilecek.

STARLARA KOMŞU

Çiftin evlerinin bulunduğu Como Gölü etrafında; George Clooney, Victoria ile David Beckham, Madonna ve Daniel Craig gibi dünyaca ünlü birçok yıldızın lüks villası bulunuyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Elif Ece Uzun'a, Kayınpederi Ev Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement