Namus Cinayetine Kurban Giden Erdal Tursun, Kadınları Dolandırıyormuş - Son Dakika
Magazin

Namus Cinayetine Kurban Giden Erdal Tursun, Kadınları Dolandırıyormuş

Katıldığı evlilik programı ile adını duyuran Erdal Tursun'un öldürülmesinin arkasındaki sır perdesi aralandı. Zengin kadınları tuzağına düşüren Tursun, son olarak arkadaşının eşini kandırmış.

22.11.2016 09:36  Güncelleme: 09:37

Konya'da boş bir arazide yanan otomobilde başından tabancayla vurulmuş halde bulunan yanmış erkek cesedinin, daha önce televizyonlarda evlendirme programına katılan damat adayı 39 yaşındaki Erdal Tursun'a ait olduğu ortaya çıktı.

Erdal Tursun'u öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan arkadaşı 31 yaşındaki Mehmet A.'nın ifadesinde, onu, ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi ile aralarında ilişki bulunduğu gerekçesiyle öldürdüğünü söylediği belirtildi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'yi sarsan cinayetin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. Erdal Tursun, yaşamının büyük kısmını Avrupa'da geçirmişti. Yakışıklılığını kullanıyor, zengin kadınlarla ilişki kuruyor ve evlilik vaadiyle dolandırıyordu. Böyle onlarca olaya adı karışmıştı. 2013'te TV'deki bir evlilik programına katılmış Azeri Esmira Asgarova ile sözüm ona evlenmişti. Resmi nikah kıymamış, ekranda göstermelik düğün yapmışlardı.


"SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILDI"

Erdal Tursun, arkadaşı Mehmet Acar'ın boşanmak üzere olduğu 3 çocuklu eşi Elanur ile beraberdi. 70 bin lirasını almıştı. Erdal Tursun'un Sırp sevgilisi olduğunu öğrenen kadın, her şeyi kocasına anlattı. Bunun üzerine Mehmet Acar, Erdal Tursun'u Konya'da öldürdü. Cesedi Erdal Tursun'un Mercedesi'nekoyup yaktı. Yakalanan katil "su testisi su yolunda kırıldı. Oyun bitti" dedi.


Namus Cinayetine Kurban Giden Erdal Tursun, Kadınları Dolandırıyormuş

Son Dakika Magazin Namus Cinayetine Kurban Giden Erdal Tursun, Kadınları Dolandırıyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement