Nurseli İdiz'den 'Sette Olay Çıkardı' Haberine Yanıt - Son Dakika
Magazin

Nurseli İdiz'den 'Sette Olay Çıkardı' Haberine Yanıt

'Yalan Dünya' dizisi oyuncularından Nurseli İdiz'in, dizi setinde olay çıkardığı ve set çalışanlarına ağır hakaretler yağdırdığı iddia edilmişti.

15.10.2014 12:03  Güncelleme: 12:12

Yalan Dünya" dizisi oyuncularından Nurseli İdiz'in, dizi setinde olay çıkardığı ve set çalışanlarına ağır hakaretler yağdırdığı haberlerini bir magazin programına canlı bağlanarak yalanladı.

Usta oyuncunun açıklamalrı ise şöyle:

Usta oyuncu Nurseli İdiz "Yalan Dünya setinde çok mutlu ve keyifliyim. Hiç kimseyle de bir sorunum yok. O gün jenerik çekimi vardı ve yönetmeni tanımıyordum. 2 saat kadar bekledikten sonra biraz fazla alınganlık göstermiş olabilirim. Zor günler geçirdiğim doğru, üç yıl önce öğrendiğim Bipolar bozukluk hastalığım sebebiyle zaman zaman ataklar yaşayabiliyorum ve duygusal olarak acil iniş çıkışlarım olabiliyor… Oldukça zor bir hastalık, bir anda da tedavisi olmuyor… Bir tarihte Can Gürzap hoca ile yaşadığımız problemde bu sebeptendi. Bu hastalığın çok daha ağırını yaşayan Robin Williams'ın ölümüne kısa süre önce şahit olduk. Hakkımda böyle olumsuz haberler yazılması tedavimi kötü etkiliyor.

"HERKESLE ÇOK İYİ GEÇİNİRİM"

Normalde herkes bilir; setlerde ne kabalığım ne de kimseye bir hakaretim olur. Makyözden sette çalışan arkadaşlarımıza kadar herkesle çok iyi geçinirim. O gün de kimseye hakaret etmedim 'Benim provam var, birazdan gideceğim' dedim. Ben hiç kimseyle değil kendisiyle kavgası olan bir insanım o gün benimle ilgilenmediler, 'Nasılsınız?' bile demediler. Buna da alınganlık gösterdim." ifadelerinde bulundu.


Nurseli İdiz\'den \'Sette Olay Çıkardı\' Haberine Yanıt
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nurseli İdiz'den 'Sette Olay Çıkardı' Haberine Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • UKKUS;: 'BİZİMKİLER' dizisinde de Raşit Bey az çekmedi NİMET'ciğinden. Ne diyelim? Geçmiş olsun Nurseli Hanım'a. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement