Ödemiş'te Volkan Konak Konseri - Son Dakika
Magazin

Ödemiş'te Volkan Konak Konseri

Ödemiş\'te Volkan Konak Konseri

Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Volkan Konak, Ödemişlilere müzik dolu bir gece yaşattı.

07.09.2013 11:03  Güncelleme: 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Volkan Konak, Saraçoğlu Stadı'nı tıklım tıklım dolduran Ödemişlilere müzik ve şiir dolu bir gece yaşattı.

Saraçoğlu Stadı Ulus Tribünü ile sahanın tamamen dolduğu konseri 10 binin üstünde vatandaş takip ederken, Volkan Konak performansıyla tam not aldı. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, konseri belde belediye başkanlarıyla birlikte izledi.

Volkan Konak sahne almadan önce bir konuşma yapan Keskin, "Üç yıldır Volkan Konak, Volkan Konak diyordunuz. İşte Volkan Konak burada. Kurtuluş bayramımız kutlu olsun" diyerek alkış aldı.

Kuzey'in Oğlu Volkan Konak ise, "Burada savaş borazanları çalanlar değil kalbi sevgi ile çarpanlar var. Sevenler var, herkes bu gece sevdiğinin elini tutsun" diyerek önce bir Sabahattin Ali şiiri okudu, ardından "Göklerde kartal gibiydim" şarkısı ile konserine başladı.

"Yarim yarim", "Mimoza çiçeğim", "Cerrahpaşa", "Gurbet", "Dertliyim kederliyim" gibi sevilen parçalarını Ödemişliler için seslendiren Konak'a, stadı dolduran binlerce kişi de eşlik etti. Konak, sevilen parçalarının ve Karadeniz türkülerinin yanı sıra diğer yörelerden türkülere de repertuarında yer verdi.

Konserin sonunda Konak'ın sahneye çağırdığı Başkan Keskin, ilçeye bağlı 9 belde belediye başkanını sahneye çağırarak, birlik beraberlik mesajı verdi.

Konak, tüm dünyadaki insanların kardeş olduğunu da ifade ederek, savaşlara bin kez karşı olduğunu ve insanların kardeşçe yaşamaları gerektiğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ödemiş'te Volkan Konak Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement