Başrolünde yer aldığı dizinin davetine katılan Selahattin Paşalı'nın şalvarlı tarzı sosyal medyanın diline düştü - Son Dakika
Magazin

Başrolünde yer aldığı dizinin davetine katılan Selahattin Paşalı'nın şalvarlı tarzı sosyal medyanın diline düştü

Ömer dizisinin başrol oyuncuları ve set ekibi, sezon finali öncesinde bir araya geldi. Oyuncu Selahattin Paşalı, şalvar pantolon ve sandaletle katıldığı organizasyonda eleştirilerin hedefi oldu.

12.06.2023 11:37  Güncelleme: 13:52

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Çağla Naz Kargı, Metehan Parıltı, Melike Güner, Simay Barlas, Tayanç Ayaydın ve Haktan Zavlak'ın başrolünü paylaştığı Ömer dizisi, bu akşam sezon finali bölümüyle ekrana gelecek. Dizi ekibi ise dün akşam organize edilen yemekte bir araya geldi.

TARZI HİÇ BEĞENİLMEDİ

Tüm oyuncuları ve set ekibinin katıldığı gecede eğlenceli anlar yaşandı. Başrol oyuncularının şarkı söylediği yemekte Selahattin Paşalı'nın kıyafet tercihi de dikkat çekti. Evli bir çocuk babası Paşalı, geceye şalvar pantolon ve sandaletle katıldı. Oyuncu tarzı kısa sürede sosyal medyada konuşulmaya başlayınca "Ağam şalvar giymiş" ve "İnsanlar değişik giyinmek için nerede ne giyeceklerini unutmuşlar" yorumu yapıldı.

Başrol olduğu dizinin davetine katılan Selahattin Paşalı, şalvarlı tarzıyla hiç beğenilmedi
Başrol olduğu dizinin davetine katılan Selahattin Paşalı, şalvarlı tarzıyla hiç beğenilmedi
Başrol olduğu dizinin davetine katılan Selahattin Paşalı, şalvarlı tarzıyla hiç beğenilmedi
Başrolünde yer aldığı dizinin davetine katılan Selahattin Paşalı\'nın şalvarlı tarzı sosyal medyanın diline düştü

Son Dakika Magazin Başrolünde yer aldığı dizinin davetine katılan Selahattin Paşalı'nın şalvarlı tarzı sosyal medyanın diline düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Uğur Yazıcı: Bu nedir yaa,bakar mısın Gençlere örnek olacak ünlüye!!!Yazık gerçekten yazık... 13 38 Yanıtla
  • haydar topçu: Final yapsaydı 21 18 Yanıtla
  • Ozay Metin: yahu sizene ya 28 6 Yanıtla

Advertisement