Onur Akay: Emel Sayın o dönemin Petek Dinçöz'ü - Son Dakika
Magazin

Onur Akay: Emel Sayın o dönemin Petek Dinçöz'ü

Onur Akay: Emel Sayın o dönemin Petek Dinçöz\'ü

Diva tartışmasına Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'dan da ilginç bir yorum geldi.

07.12.2016 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akay, " Muazzez Abacı'nın musiki bilgisi, sesi ve yorumunun yanında, Emel Sayın o dönemin Petek Dinçöz'ü gibi kalır." dedi.

Bülent Ersoy ve Emel Sayın arasında yaşanan polemik, Türk sanat müziğinde diva polemiği başlattı. Instagram adresinden Müzeyyen Senar, Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı ile fotoğraflarını paylaşan sanat müziğinin genç sanatçısı Onur Akay, "Müzeyyen Senar'ın vefatının ardından "Yeni diva kim?" tartışması başlamış! Murat Bardakçı, "Türk müziğine Safiye Ayla'dan başka diva gelmedi." demiş. Asıl diva, yorumu ile kendisinden sonra gelen tüm sanatçıları etkisinde bırakan Müzeyyen Senar'dır. Ve o Cumhuriyet'in divasıdır." dedi.

"EMEL SAYIN O DÖNEMİN PETEK DİNÇÖZ'Ü"

Emel Sayın'ı için "o dönemin Petek Dinçöz'ü" diyen Onur Akay, "Muazzez Abacı'nın musiki bilgisi, sesi ve yorumunun yanında, Emel Sayın o dönemin Petek Dinçöz'ü gibi kalır. Kim ne derse desin, halk karar verir ve göreceksiniz halkın gönlünde, Sanat Güneşi Zeki Müren Türk müziğinin 'Paşa'sı, Bülent Ersoy ise 'Diva'sı olarak her zaman kalacaktır. Emel Hanım, Türkiye'nin mavi boncuğu olarak kalsın ve kendisine nazar değmesin." notunu düştü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Onur Akay: Emel Sayın o dönemin Petek Dinçöz'ü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement