Oyuncu Tolga Savacı Emekli Maaşını Nafaka Olarak Ödeyecek - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Tolga Savacı Emekli Maaşını Nafaka Olarak Ödeyecek

Nermin Bezmen'le evlenip boşanan Tolga Savacı, maddi anlamda zor günler geçiriyor. Bu yüzden Savacı, ikinci eşinden olan oğluna sadece bin 100 lira nafaka ödeyecek.

31.12.2015 09:35  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nermin Bezmen'le evlenen Tolga Savacı maddi anlamda zor günler geçirdiğini öne sürdü. Mahkeme, Savacı'nın ikinci eşinden oğluna bin 100 lira emekli maaşını nafaka olarak ödemesini kararlaştırdı

EMEKLİ MAAŞINI NAFAKA ÖDEYECEK

Muğla Dalyan'da işlettiği otel yüzünden büyük borca girdiğini ve aleyhinde başlatılan icra takipleri nedeniyle zor günler geçirdiğini iddia eden eski manken ve oyuncu Tolga Savacı, ikinci eşi Özlem İbrahimoğlu'ndan olan oğlu Toğan Atilla'ya bin 100 liralık emekli maaşını nafaka olarak verecek.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan İbrahimoğlu, 8 yaşındaki çocuk için aylık 2 bin 500 lira iştirak nafakası istemişti. Dava önceki gün görüldü.

"BORÇ İÇİNDEYİM"

7 ay önce Nermin Bezmen'le evlenen Savacı, borç içinde olduğunu belirterek "Davacı kabul ederse çocuğumun velayetini alabilirim. Şu an için aktörlük gelirim yok. Dalyan'da işlettiğim otel nedeniyle büyük borç altına girdim. Hakkımda icra takipleri başlatıldı. 2 bin 500 liralık nafakayı karşılayamam. Oğluma emekli maaşımın tamamını iştirak nafakası olarak ödemeyi kabul ediyorum." dedi.

Mahkeme, tarafların anlaşması üzerine Savacı'nın aldığı aylık bin 100 liralık emekli maaşının, davacı İbrahimoğlu'na iştirak nafakası olarak ödenmesine, bunun her yıl ocak ayında emeklilere verilen zam oranı miktarında artırılmasına karar verdi. Savacı, 3 yıl evli kaldığı İbrahimoğlu ile 2009'da boşanmıştı.

Oyuncu Tolga Savacı Emekli Maaşını Nafaka Olarak Ödeyecek

Son Dakika Magazin Oyuncu Tolga Savacı Emekli Maaşını Nafaka Olarak Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TARAFSIZ: YILIN EN BAŞARILI KANALI-İMC TV, Kamu Çalışanları ve Görevlileri Derneği (KCGD) tarafından yılın en başarılı kanalı seçilerek ödül aldı. 5 7 Yanıtla
  • DELİKANLI : ya tolga zamanında kaçtane kızın günahını aldın belkide bu dünya işte maalesef alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste bu dünya birşey değil ahirette ne yapıcaz neyimize gvnyrz nsl vrcz hsp ALLAHA 7 4 Yanıtla
  • Potin savar.: Boş işlerin adamı "sıvacı" 1 6 Yanıtla
  • kenan: Dün yediğin hurmalar ... 4 1 Yanıtla
  • selo: ne yakisikliligi ya bitmis heriff 1 1 Yanıtla
  • aci gercek: adamin ustunden tir gecmis sanki.. ne olmus ya bu adama 1 0 Yanıtla

Advertisement