Bambaşka biri olmuş! İmaj değiştiren ünlü oyuncu Ozan Güven, şimdi de İstanbul'dan ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Bambaşka biri olmuş! İmaj değiştiren ünlü oyuncu Ozan Güven, şimdi de İstanbul'dan ayrıldı

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı yönündeki iddiaların ardından bir süredir ortalıkta görünmeyen ve sakal uzatan ünlü oyuncu Ozan Güven, İstanbul'dan ayrılma kararı aldı. Levent'teki evini kiraya veren oyuncu, bundan sonra Bodrum'da yaşayacak.

13.09.2021 18:50  Güncelleme: 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Ozan Güven, bir dönem sevgili olduğu Deniz Bulutsuz'u darbettiği iddiası nedeniyle günlerce magazin gündeminden düşmemişti. Bu olayların ardından kendisini unutturan ve ortalıkta görünmeyen Güven, son olarak sakallı bir şekilde objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu bu kez İstanbul'dan ayrılma kararıyla gündemde.

LEVENT'TEKİ EVİNİ KİRAYA VERDİ

Posta'da yer alan habere göre hakkında 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlan Ozan Güven, yaşamını değiştirdi. Bir süredir Cunda'da yaşayan Ozan Güven, şimdi ise radikal bir karar alarak Bodrum'a taşındı. Ozan Güven'in Levent'te bulunan villasını ise kiraya verdiği öğrenildi.

Bambaşka biri olmuş! İmaj değiştiren ünlü oyuncu Ozan Güven, şimdi de İstanbul'dan ayrılıyor
Bambaşka biri olmuş! İmaj değiştiren ünlü oyuncu Ozan Güven, şimdi de İstanbul\'dan ayrıldı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Bambaşka biri olmuş! İmaj değiştiren ünlü oyuncu Ozan Güven, şimdi de İstanbul'dan ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Crixus : Sahti , sahbaz olmus 16 4 Yanıtla

Advertisement