Özgür Olmak İçin Modellik Yapıyorum - Son Dakika
Magazin

Özgür Olmak İçin Modellik Yapıyorum

Özgür Olmak İçin Modellik Yapıyorum

Podyumların yükselen yıldızı Ceyhun Mengiroğlu, modellik macerasını anlattı: Yeterince özgür olabileceğim bir işe sahip olmak istiyordum.

14.12.2012 06:03

Genç model Ceyhun Mengiroğlu, geçtiğimiz ay İstanbul Fashion Week'te Hakan Akkaya defilesinde uzun bir ceket ve slip mayoyla podyuma çıkarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 26 yaşındaki Mengiroğlu, Dubai'de başlayıp İstanbul'da devam eden modellik macerasını Cosmopolitan dergisinden Ceylan Yeniacun'a anlattı:

HAYALİM D & G DEFİLESİ

Turizm-otelcilik okurken işletmeciliğin benim için uygun olmadığına karar verdim. Yeterince özgür olabileceğim bir mesleğe sahip olmak istiyordum. Uzun yıllardır spor yaptığım için modellik yapmaya müsait bir fiziğim vardı. İlk kez Dubai'de bir defilede podyuma çıktım, ardından Atıl Kutoğlu'nun defilesinde yer aldım. Ermenegildo Zegna ve Bikkembergs da podyumuna çıktığım ünlü markalar arasında.

Dolce & Gabbana'nın podyumunda yürümeyi, hatta kataloğunda yer almayı çok isterim.

Oyuncu olmayı düşünüyorum, hatta bir süredir bu konuda eğitim alıyorum. Umarım ilerleyen günlerde, iyi projelerde izleyici karşısına çıkarım.

KESKİN BAKIŞLAR...

Belli bir giyim tarzım var. Motorcu stili ceketler, botlar, ince trikolar, V yaka tişörtler favorilerim arasında. Scotch & Soda, All Saints, Diesel ve Dior Homme; sık sık alışveriş yaptığım markalar...

Yolda yürürken bazen keskin bakışlarla karşılaşıyorum ama bu beni rahatsız etmiyor.

SADIK BİR ERKEĞİM

Bir kadının önce gözlerine ve ellerine bakarım. Özgüveni ve hayatla ilgili hedefleri olmayan bir kadınla asla birlikte olamam.

Sevgilisine son derece sadık bir erkeğim. Sevdiğim kadınla vakit geçirmekten çok hoşlanırım ve gün boyunca iletişim halinde olmayı severim. İlişki süresince de tüm kartlarımı açık oynarım.

Çok dışarıya çıkmam; gece kuşu olduğum söylenemez. Yakın arkadaşlarımla, kendimi iyi hissedeceğim yerlere gitmeyi seviyorum. Beyoğlu civarındaki mekanları tercih ediyorum.

Boş zamanlarımda PlayStation oynamayı ve kişisel gelişim üzerine kitaplar okumayı çok seviyorum.

Yemek yapmaya bayılırım; mutfakla aram çok iyidir. Soslu et yemekleri konusunda iddialıyım.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Özgür Olmak İçin Modellik Yapıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement