Poyraz Karayel 70. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Poyraz Ölüyor mu? - Son Dakika
Magazin

Poyraz Karayel 70. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Poyraz Ölüyor mu?

Poyraz Karayel 70. bölüm fragmanı yayınlandı. 70. bölümde Poyraz, Ayşegül'ü kurtarabilecek mi? Poyraz Karayel 69. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

27.11.2016 10:15  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 70. bölümü fragmanı yayınlandı. Geçen bölüm hayatı tehlikeye giren Ayşegül'ü kurtarmak için Poyraz canını dişine takıyor. Çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyiciyi büyük heyecan bekliyor.

POYRAZ KARAYEL 69. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz ve Ayşegül, Çınar'ın İsa için ciğerini vereceği haberiyle kalakalırlar. Fakat olaylar Çınar'ın beklediği gibi gitmez. Çınar'ın doktordan duydukları herkesin mutluluğunu yarım bırakır. Ama Çınar, geçmişindeki günahının vicdan azabıyla Nevra'ya rağmen her riski göze almaya kararlıdır.

Bahri, Sadreddin ve Despina'nın arkasından çevirdiği dolapları keşfeder. Üstelik Despina'nın Tefeciyle görüşmüş olması Bahri'yi iyice delirtir. Bahri'nin ceza kesmesinin zamanı gelmiştir.

Mümtaz, Poyraz'a Girişim'in hedefindeki yeni ismin Ayşegül olduğunu söylemez. Fakat Poyraz, Ayşegül için yaklaşan tehlikeyi yine de keşfeder.

POYRAZ KARAYEL 70. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ama Ayşegül'ü nasıl koruyacaktır? Katili nasıl durduracaktır?

Poyraz tam her şeyi yoluna koyduğunu sandığı anda gerçeği öğrenir. Şimdi Ayşegül'ün hayatı için zamanla bir yarış başlamıştır...

Poyraz Karayel 70. bölümü çarşamba akşamı 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Poyraz Karayel 70. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Poyraz Ölüyor mu?

Son Dakika Magazin Poyraz Karayel 70. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Poyraz Ölüyor mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement